Röjar-Ralf i farten


Hej raringar. En kortis innan jag släcker här. Tanken var att blogga mer idag. Mer om skönhet och om Daisy beauty kryssningen. 

Men efter jobbet har jag röjt här hemma. Vi har en container utanför att slänga saker i just nu. Den kommer bara stå imorgon också tror jag så jag har passat på nu ikväll. Gamla soffbordet är hivat så jag måste skruba ihop nya nu. Det har ju bara stått i ett platt paket i hallen sen i höstas…ehm…

Och så har jag städat sånt som inte syns ni vet. I skåp och lådor. Det är dock skönt för egen del även om ingen annan ser. Det får bli lite mer röjande imorgon innan Jessica kommer för att bo här några nätter. Men jag ska försöka hinna med ett par inlägg imorgon ändå. På lunchen kanske.

Kram på er ❤️

Kolla mer

8 comments

  1. Härligt att röja! Det känns som en befrielse varje gång jag rensar och jag har på kuppen blivit anhängare till ”förfaringsdrottningen” som i blogg och böcker tipsar och inspirerar till röj.

    1. Ja visst är det skönt. Har lust att kasta skor och kläder också men samtidigt känns det onödigt, bättre att sälja/skänka så det får nytt liv. Men jag blir liksom så ivrig att rensa.

  2. Hahaha!! Va snygg du är när du röjer! Tyckte först att jag inte kände igen dig?? Har du ändrat nåt med håret eller!? hehe;) hälsningar Marita 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.