Rabatt även på Lindex idag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Okej, jag såg nu att Lindex också har 30% idag – dock bara på en vara. Så jag kör några favoriter i repris ifall ni funderat och vill slå till nu när det är rabatt 🙂
Kod för 30% rabatt 7/7: one30
Länk Lindex

Den här! Så fin och så skönt. Jag vet att flera av er också gillat och köpt. Så passa på idag! Länk viskosklänning.
Den här visade jag igår. Idag är det rabatt. Länk hängselklänning.
Ett plisserat orange linne är ju inte fel mot solbränna. Jag testade tillhörande byxor också men de såg inte kloka ut på mig. Men linnet gillar jag. Länk linne.
Den här kaftanen har jag ju också tjatat om. Vill ha! Länk kaftan.
Den här testade jag också nyligen. Länk randig klänning.
”Pretty woman klänningen” finns också kvar än. Länk prickig klänning.

Kolla mer

1 comment

  1. Jag hittade den första klänningen som är svart med mönster och den passade min figur. Tur att du tipsade om den. Jag visar för mycket bh i urringningen, men det tänkte jag fixa med fashiontejp. Sedan provade jag även den svarta klänningen med knapparna (efter att ha sett den på dig) och tänkte att knappar fungerar inte på mig. Men den var jättesnygg på mig. Knapparna glipar över brösten men det tänkte jag också fixa med fashiontejp. Så måste jag också tillägga att jag också har köpt den blåa mlottklänningen från Indiska och jag älskar den! Tack för många bra tips! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.