Ny dag, ny ansiktskräm och nytt block

God förmiddag vänner. Fredag och nästan helg, vad ska ni hitta på? Jag själv har inga sådär storslagna planer direkt. Ikväll blir det att packa bloppispaket och städa lite i huset hos T inför han kommer hem på lördag. Jag må ha en pytteliten lägenhet, men som tur är kan jag sticka över till ett stort hus emellanåt(för det mesta). Sen får vi se vad vi hittar på när han kommit hem, jag tror dock det blir en väldigt lugn helg.

En sak jag använder mig av hela tiden är anteckningsblock, och helst pennor som den på bilden eller liknande. Vanliga bläckpennor är inte min grej. Att planera saker man ska göra. Eller ibland när man pratar med myndigheter är det bra att ha block till hands. Skriva ner tankar osv. (de lite mörka bilderna beror på att jag har nerrullat här för att det inte ska bli tokvarmt i lägenheten redan innan lunch).

En helt annan sak som jag också öppnade idag är en ny ansiktskräm. Efter gårdagens dumheter när jag glömde solkräm och brände mig kände jag att nu ska jag minsann se om jag hittar en bra kräm i gömmorna. Och det gjorde jag!

En kräm från Bioline för känslig hud låter perfekt. Den är dessutom E-vitaminberikad så nu ska jag se mindre rynkig ut, få ökad tolerans mot yttre angrepp och få en jämn glänsande hudton. Hur bra låter inte det?

Alltså, att läsa text på flaskor och förpackningar går ju bara inte. Hej läsglasögon som gör att jag kan se vad det står. Hashtag börjarbligammal…

Aaaah! Helt ny och orörd. Givetvis återkommer jag med recension när jag använt den ett tag och kan uttala mig mer. Men den kändes väldigt krämig och rik när jag applicerade. Inget för er som vill ha fjäderlätta krämer alltså, utan för den som verkligen vill gosa in ansiktet.

Nu ska jag kolla in några rea på rean tips till er, och sen ska jag ta itu med mina måsten. Kram!

Kolla mer

1 comment

  1. När jag träffade min nuvarande sambo (för sisådär 18 år sen ) så bodde jag också i en pytteliten etta med pyttekök osv, medan han hade huset (där vi båda bor idag) och jag minns så väl fredagarna på den tiden, då åkte jag hit och städade i det här huset innan han sedan dök upp framåt kvällningen (jag pluggade på den tiden). Har inte tänkt på den tiden på länge men ditt inlägg fick mig att minnas ☺️

    Och på tal om länge sen, minnen och sånt där så införskaffade jag mina allra första läsglasögon nu i början av sommaren Jag är av 1975 års modell och kan icke fatta att ögonen ej begriper att jag inte är 43 år gammal EGENTLIGEN. Om jag känner mig som 25 borde jag väl kunna läsa som en 25-åring också???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.