Ljuvt jeansromantisk outfit

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er! Herreguuud vad jag är seg idag. Som en zombie liksom. Och så är det ändå underbart väder i Malmö idag. Och så sitter jag inomhus och typ vajar av trötthet. Jag antar att det är på grund av en ny medicin som jag började med igår kväll. Man kan bli dåsig av den. Perfekt till natten ju tänkte jag. Kommer sova som en bäbis. Dock blev jag tvärtrött innan vi hunnit upp till sängen och jag vinglade nästan.

Så jo…lite dåsig minst sagt. Helt okej när man ska sova, men inte dagen efter. Så jag hoppas det bara är en inköringsperiod på några dagar för så här knallhattetrött vill jag inte vara.

Nåväl, jag plockar i mig lite frusen mango och ska strax ut och ta mig en skopa frisk luft, så piggnar jag väl till. Jag tippar att det blir jeans då det är typ min standarduniform. Jag älskar jeans! De passar till allt och lite till. Ett par jag testat flera gånger är Francis från Cellbes som jag gillar då de dessutom finns i flera benlängder. Dock tar de slut så fort att jag inte hunnit beställa på ett bra tag. Men. nu verkar de finnas i lager, så jag gjorde ett litet collage med brallorna och vad jag skulle ha till.

Happy Holly Jeans Francis Mellanblå | Cellbes Blommig blus Röd Blommig | Cellbes Blommig blus Marin Blommig | Cellbes Sandal med metalldetaljer Jessica Vit | DEPECHE. Skinnväska Endless elegance Vit |

Just nu har Cellbes 20% på ett köp. dock gäller det bara deras eget märke. Så i det här inlägget gäller det på blusarna men ej det andra.
Ange kod 1905 för 20%. Länk Cellbes

Ha en fin kväll raringar.

Kolla mer

2 comments

  1. Jeans är din standarduniform skriver du, ändå tkr jag det är nästan bara klänningar du visar/provar. Hur kommer det sig? 😉

    1. Jag älskar klänningar, men när jag ska ge mig ut på till exempel provrundor är det mer praktiskt med jeans. Vill jag tex prova en topp blir det kalle anka om jag från början har klänning. För visst visar jag toppar och byxor också, men klänningar är roligare. Har du önskemål om mer tröjor och jeans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.