Indiskas rabatt på rean i helgen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Idag har jag fått flera mail och meddelande från affärer som har rea på rean. 20 till 30 procent på nedsatta priser, då kan vi börja snacka rea. Annars är jag ingen som gillar att rota runt bland reaställen. Mycket beroende på att jag går så mycket i butiker att jag hunnit tröttna på det som är på rea. Men inte allt! För en del saker har inte hängt och dammat från säsong till säsong (en del envisas ju med att dra fram gammalt skit när det är rea), utan är nya fina saker. Och DÅ gillar jag att fynda.

Jag tänkte visa några saker från rabattreorna som gäller nu i helgen. Först Indiska som har 20% på sin rea med kod SALE20. Gäller till söndag.
Länk till Indiska

Både min vita klänning (köpte en storlek större än den jag har på bilden, så xl alltså) och den här väskan är på rea nu. Länk vit klänning. Länk väska . (och glöm inte koden för 20% extra rabatt).
Den här rödblommiga blusen är också med på rean. Länk röd blus.
Den röda tunna och sköna klänningen finns också till bra pris nu. Dock hittar jag inte den på nätet, men är ganska säker på att jag sett att den är på rea. Kan inte svära helt dock…
Den här ska jag ge mig ut och kolla efter idag tror jag. Finns inte kvar i min storlek på nätet. Länk Lemmy tunika.
Tunika med blommor och zebramönster. Länk
Skön klänning med resår i midjan. Länk orangeröd klänning.
Skir blommig tunika. Den här gillar jag. Kanske läge att kolla in den igen. Länk blommig tunika.

Det är lite si och så med storlekar som finns kvar på nätet, men i butik brukar det finnas desto mer. Jag är dock glad för alla som vill använda mina länkar 😉

Sedan finns det en massa fin inredning också på rabattrean. Jag är sugen på flera saker. Som vinkorken, både till mig själv och som söt gå-bort-present. Muggar älskar jag alltid och dessa är så fina. Just nu är jag väldigt inne på detaljer i guld, så kanske ett guldlejon får flytta in.

Givetvis finns det kuddar, dukar, tallrikar, glas och annan inredning också på rean. Det här är bara några saker jag själv gillar extra mycket.

Med rabatt blir det 55 kr för den här. Länk mugg.
Om man inte dricker upp vinet så kostar den här korken nu 23 kronor. Länk kork
Men hur gullig är inte den här äggkoppen? För både stora och små. 55 kr nu.
Länk äggelefant.
Måste kolla in det här lejonet. 119 kr (ord priser får ni kolla själva). Länk lejon.

Det var mina tips från Indiskas rabatt på rean.

Kolla mer

2 comments

  1. Jag har köpt den röda blusen med svarta o vita blommor. Den är jättefin i färgen. Passar även i vinter. Tack för tipsen. Mina bästa köp i sommar kommer från Indiska. Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.