Idag, igår, imorgon

Hej på er! Alles gut? Här är det bra men trött. Tror det beror på att jag hostar och hostar. Höll på att bli galen på jobbet och fick gå till apoteket för hostmedicin för att inte hålla på till jag kräktes. Blöh. 

Så det blir strax sängen. Har en del klädtips men tar dem imorgon istället känner jag.

Det här är vad som hände ikväll. Jag tog ett glas cava med Rebecca. Sedan gick jag hem och hon skulle på sitt. 

Igår gjorde jag det här. Tog med mig fotografen Sofia och åkte för att intervjua killarna i De vet du. Och ja, Dj Hunk kom barbröstad, med solglasögon och sa inte ett ljud. De andra pratade dock desto mer. Gulliga killar. 

Imorgon blir det mer av det här. Reafynd och annat jag hittat.

❤️ Hoppas att ni alla mår bra. Puss o kram/L ❤️

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.