Förnya efter jul med nya gardiner

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu är julen slut och för många har den åkt ut. En del väntar dock till 20 dag Knut. Hos oss åkte den dock ut redan den 27 dec. Det var alldeles för tidigt, men som jag skrivit tidigare så var det en så konstig jul ändå när vi var sjuka med Covid och därmed isolerade så skit samma. Nya tag nästa jul!

Nu när julgran och pynt åker ut är det många som vill förnya med tulpaner och ljusa färger för att få vårkänsla. Men som jag skrev i förra inlägget lär det dock inte bli vår förrän i mars/april. Men man kan ju vilja ha ljus ändå. Här kör jag dock gärna på vintrigt och lite dovare och mysigare på vintern så blir det desto större förändring när våren väl är här.

Ett sätt att förändra är med gardiner. Lite innan jul hängde jag upp grå sammetsgardiner vid soffan vi har ovanför trappan. Det är ett sånt där utrymme där ingen direkt sitter, men det är soffan där jag ofta sover om nätterna. Jag har funderat på att ställa dit en säng istället, men samtidigt ser det ju trevligt ut med en soffa istället. Vi får väl se. Men det var alltså där jag hängde de nya gardinerna som dessutom är bra mycket mörkare när jag drar för dem än de vita som annars hänger där. Vi har ingen rullgardin och en vill ju ha det mörkt när man ska sova och som sagt så gör jag ofta det i soffan när det snarkas hej vilt i sovrummet och jag tröttnar på att knuffa till han som orsakar oväsen 😛

Just nu har Cellbes 20% på gardiner så det är ju trevligt om ni är bytartagen. Länk Cellbes.

De här grå med öljetter beställde jag. Jag hittar dock inte dem just nu, men Cellbes har flera andra i sammet.

Eftersom jag sover här så är det praktiskt med öljetter då de är enklare att dra för.
Så här ser det alltså ut när man kommer uppför trappan till ovanvåningen där vi har våra sovrum. En tavla ska upp på väggen där. Det kan nog tänkas att den jag köpte i höstan – Banksys ”Girl with Ballon” hamnar där när vi skaffat ny till vardagsrummet. Överhuvudtaget ska det upp fler tavlor på väggarna här hemma.

Annars tycker jag egentligen att det är snyggare med sån här upphängning, men som sagt – ska man dra i dem är det praktiskt med öljetter. Om inte så hade jag beställt dessa. Länk grå sammetsgardiner

Sammetsgardinerna finns i massor av färger om man nu inte vill ha just grå 🙂

Kram på er! ❤️

4 reaktioner på ”Förnya efter jul med nya gardiner”

  1. Hej. För några år sen skrev du i din blogg om en kräm som en jag tror en vön hade köpt till dig i USA som var jättebra mot lårskav mm. Jag köpte den själv när jag var där utifrån det du skrev och jag håller med. Den var så bra. Men nu kan jag inte komma på vad den heter. Kommer du ihåg?
    Tacksam för svar ❤

  2. Vi slängde också ut julen den 27:e 🙂
    Allt har varit uppe och framme sen 1:a advent så var trött på den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *