Deleta sånt som får dig att må dåligt

Hej kära läsare
Vet ni vad? Jag har funderat en del efter det brakade in några ganska vassa (det läser jag av blixtsnabbt oavsett om man förklär sin kommentar till något annat) kommentarer häromdagen. Just nu pallar jag inte med sura människor faktiskt. Som en del kanske klurat ut är jag sjukskriven på deltid för jag mår inte så bra. Det räcker så om det.

Men hur som helst så gör det här mig extra känslig. Och att få kommentera i någons blogg är ingen rättighet. Min blogg är en privat liten blogg och givetvis ska jag må bra av att ha den. Precis som storbloggare som Bianca Ingrosso. Hon har ju pausat sin blogg på grund av mycket hat. Det förstår jag absolut, jag fattar inte hur en del pallar med att ta emot skit hela tiden. Kanske det är lättare om man tjänar svinmycket pengar och ser det enbart som ett jobb?

Så är det inte för mig. I framtiden kommer jag ta bort kommentarer som irriterar eller gör mig ledsen. Så är det bara. Jag har inte modererat kommentar tidigare (mycket för att jag mest har supergulliga läsare), men nu kommer jag att göra det.

Kom ihåg att det är du som bestämmer över ditt liv. Det går inte att vara alla till lags. Mår du dåligt av något så försök ta bort det. Om det så gäller människor, dåliga vanor, bloggkommentarer eller vad det nu må vara.

Kram på er!

Kolla mer

10 comments

 1. Ja jag förstår din reaktion. Funderat på vad som skrivits senaste dagarna, du har ingen skyldighet att berätta eller förklara något alls för oss läsare angående hur ditt leverne fungerar…varken skattemässigt eller känslomässigt. Jag är häpen över andras bryddhet och imponeras av ditt tålamod.
  Förstår att du vet att vi ändå är många som hänger här för att vi gillar dig och dina inlägg.
  Jag är iaf en av dom…jag får råd och tips vaje vecka som jag tillsätter i mitt liv…i form av en klänning, en mascara eller ett jäklaranamma.
  Tack Louise för att du är du och för att du ger mig innehåll i mitt liv och min vardag.

 2. Hej!
  Din blogg dina regler och du bestämmer vem som får visa sin kommentar.
  Enkelt och bra
  Vi som gillar din blogg blir inte heller glada av att läsa idiotiska kommentar.

  Ha en fin helg!

 3. Helt rätt, ta bort negativa kommentarer från negativa människor som borde ägna sin tid åt nåt bättre än att följa en blogg som de inte uppskattar. Jag gillar att följa dig och få klädtips samt att det är kul att få en liten inblick i ditt liv. Jag tycker om att du delar med dig av både roliga och jobbiga saker som händer i ditt liv. Kram!

 4. Det gör du helt rätt i. Hellre att du tar bort dumheter än att du slutar blogga. Din blogg är en av två som jag alltid läser. Andra kan jag gå in på ibland. Tycker om att du är en vanlig människa med allt vad det innebär. Fortsätt vara du så kommer majoriteten av oss som hänger här att vara nöjda

 5. Fortsätt skriva/svara vad du vill i DIN EGEN BLOGG. Passar inte galoscherna får surisarna låta bli att läsa.
  Jag gillar din blogg precis som den är och har alltid upplevt den som ordning och reda m samarbeten mm.
  Kram

 6. Du gör helt rätt. Bort med det som stjäl energi och som du mår dåligt av. Såå tråkigt att en del måste klanka ner på andra och att du drabbas. Jag upplever dig som en glad och positiv tjej trots dina motgångar, du ger så mycket till oss följare…iaf mig med dina tips om make-up, mode mm.
  Jag hoppas verkligen att du fortsätter blogga, du är en av få jag följer.
  Stor varm bamsekram ❤️

 7. Hej Louise!

  Stå på dig, förstår att det kan vara jäkligt tufft o jobbigt ibland.
  Tyvärr så kommer dessa ”energitjuvar”
  alltid att finnas.
  I mina ögon borde de skaffa sig ett liv.
  Vi är många som gillar din blogg, en härlig blandning, så fortsätt att blogga.
  Snälla!…
  Sköt om dig!..
  Kram kram Camilla

 8. Det gör du rätt i.
  Deleta!!
  ❤️
  Tänk att folk kan vara så djävliga kring nått eller nån de inte har nått att göra med

 9. Helt rätt att ta bort negativa kommentarer. Förstår inte hur vissa människor beter sig. Stora kramar till dig! ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.