Bloppisplanering och sur-pms

Hej på er! Har ni en bra söndag? Här i Malmö är det mulet och trist just nu, men det gör inte mig något. Faktum är att den senaste veckans skitväder (förutom i fredags) bara varit skönt för mig som fixar och donar.

Så och idag. Även om det inte är med samma fart och frenesi som tidigare i veckan för jag är så otroligt trött långt in i själen. Och off sådär. Ni vet, låg och på dåligt humör. Jag misstänker starkt pms, så det lättar väl snart. Men man ska icke bråka med mig idag för då hugger jag direkt. Sura jävlar på internet ligger risigt till, och det är bäst att folk överlag är snälla, haha.

Maskar lite i badet.

Nåväl, förutom att maila, plocka, blogga, spika och springa upp på vinden, så planerar jag också för bloppis. Jag tror att den kommer upp imorgon vid 17. En första del i alla fall. Jag hoppas verkligen att ni är köpsugna för måste verkligen rensa. En del går till återvinning, annat till secondhand men också till bloppis ifall ni vill köpa tänker jag.

Jag tänkte leta upp lite skor och väskor också. Ni brukar inte vara så pigga på skor i storlek 38. Jag fattar iofs för frakt på skor är dyrt. Men för den som bor i Malmö eller i närheten. Eller Osby (ska upp i veckan) så kanske det kan vara något? Men jag tror det blir bara kläder i första inlägget. Från stl 46-52.

Kram på er!

Kolla mer

6 comments

  1. Jag har fått väldigt bra hjälp mot pms och förklimakteriebesvär (som kan börja redan i 35-årsåldern) med hjälp av Utrogest som är bioidentiskt progesteron. Skrivs ut av gynekolog.

  2. Hej! För det första tack för att du bloggar! Är inne varje dag och läser och tycker om att du blandar livet, tankar och mode! Blir trevlig variation 🙂
    Funderade bara på en sak – hur tänker du när det gäller framtiden med din mr T? Jag har själv funnit kärleken ganska sent (40 år nu) och träffat denna man i typ ett halvår. Skulle helst vilja ta det i lugn takt men vill ju gifta mig och skaffa barn. Är det något du tänker på? Och hur tänker du? Bara köra all-in eller försöka vänta? Blir ju inte yngre och barn kan jag inte vänta med hur länge som helst. Kanske blev jättekonstig kommentar och du kanske inte ens vill bli mamma men vet inte riktigt vem jag ska prata med om detta. Känns konstigt att dra upp det till mina vänner som redan är mammor sen 10 år tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.