Zara, samt armband från Monki

Just det, påminnelse om att Zara slår upp sin webbutik idag(ser att Käthe redan puffat för det nu men hey, ibland är man ju lite glömsk så två gånger kan vara bra). Eftersom det är en spansk kedja är deras storlekar ganska små men ibland funkar xl på mig. Ibland funkar det inte överhuvudtaget. Blusen i förrgår funkade ju ialla fall 🙂

När jag ändå skriver ett inlägg så passar jag på att visa ett snyggt armband jag provade på Monki igår.

Det är alltså inte en massa ringar utan ett stelt armband bara. Himlans snyggt faktiskt. Tror det kostar typ 80 kronor.

Kolla mer

4 comments

  1. Såg att du önskade tips på vad du kan lägga ut på SOKO!..lägg gärna ut några snygga långa vardagstoppar om du har.Då handlar jag garanterat.Älskar den randiga toppen du hade på dig i förra inlägget.
    Tack för en bra och inspirerande blogg föresten! //

    1. Elli: Tack så mycket för berömmet och för tipset 🙂 ska kolla vad jag har i gömmorna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.