Yay för Lindex tänk!

En glädjande nyhet! Från och med i höst kommer Lindex Generous avdelning försvinna. Men lugn, det är inte som att de gör som en del andra kedjor och förpassar oss med större storlekar till nätet eller ut i ingenting. Nej Lindex tar istället steget som vi så många har önskat och tjatat om länge, nämligen att integrera de större storlekarna i vanliga sortimentet. Helt vanliga kläder som går upp i storlekarna. Inget konstigt. Så som det BORDE vara. Inte en specialkollektion för tjockisar.

Jag applåderar initiativet. Jag var ju inbjuden på ett möte i höstas hos Lindex där vi pratade om plus size och de visade höstens kläder för större. Två av tjejerna på mötet, Linda Hörnfeldt och Emmi Snicker, blev dessutom tillfrågade av Lindex om de ville vara med på huvudkontoret och snacka om plus size och marknadsföring av det nya.

Så från nu och fram till hösten då allt ska vara klart, kommer alltså Lindex kläder vara för kvinnor i alla storlekar. Nu är det bara att hoppas att andra kedjor hakar på och inser att om inte annat så finns det pengar att tjäna på att göra snygga kläder även i stora storlekar. För det tror jag absolut att det finns med tanke på att gruppen som drar över storlek 44 ökar hela tiden.

Kolla mer

15 comments

 1. Det enda jag kan tänkte på är ett Gert Fylking tjut: ÄNTLIGEN!
  Det var ju en jätterolig nyhet! Det ska bli väldigt spännande att följa och se om de verkligen blir så bra som det låter.
  Tycker att även du ska sträcka på dig då du varit med och påverkat. Vi har alla läst om hur du mailat och gått på pressvisningar och pratat med människor i branschen som nu äntligen förstått.
  Som du skriver är det hela en guldgruva då vi är många som drar lite större. Då kan man kanske äntligen ner på stan istället för att sitta hemma vid datorn och shoppa.
  Heja Lindex och jag ser fram emot att se inlägg från dig när du testar deras nya kollektion i höst!

 2. Wow! Det är verkligen ett stort steg, tror många fler kommer att gå och handla på Lindex nu, bland annat min egna mamma som skäms över att behöva handla på tjockishyllan ibland.

 3. Åh vad jag blir glad. Är trogen lindexkund! Louise, jag tror du är en stor anledning till att lindex gör denna växling. Du har ju argumenterat på din blogg länge och även i andra sammanhang! Ta åt dig lite av äran nu!

 4. Jag är ingen trogen Lindex-kund, men känner verkligen att jag ska ge affären ytterligare en chans! Bra kämpat allas våran favoritbloggerska!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.