Volangtröjor och läppstiftstips

Hej på er vänner. Idag har det inte gjorts många handtag här vill jag lova. Jag har tvingat mig själv att vila både kroppen och det där onda knäet efter vurpan jag gjorde. Jo jag har varit iväg och pantat en massa flaskor och röjt lite här hemma. Rensat ut skor jag ska skänka och lite sådant. Jag håller på med en del pyssel dessutom, men återkommer till det.

Först tänkte jag visa resultatet efter den där silverfärgade masken igår, den jag var så otroligt snygg och sexig i 😉 Ja ni vet ju att jag inte riktigt kan låta bli att göra fula miner på bild, det går av sig självt liksom. Det bjuder jag på. Och så ett par tröjor också.

img_2372.jpgLite suddigt men man känner sig extra fräsch efter ansiktsmask. Jag gör det i alla fall 🙂

img_2368.jpgPå munnen här har jag läppstiftet från H&M jag tipsade om när jag visade mina lyx och budgetsminkprodukter. Det här kostar 99 och jag älskar färgen. Igår passade jag även på att köpa ett som drar lite mer åt lila, utan att vara lila. Det här är nr 006 och igår köpte jag 014. Jag som sällan trivs i läppstift älskar dessa färger. De syns utan att jag känner mig som en clown liksom. Och munnen ser lite fylligare ut dessutom.

img_2318.jpgDen här finstickade tröjan från H&M funderar jag över. Den kostar 299:- och funkar till allt och lite till. Jag behöver en tunn och snygg tröja.

img_2321.jpgVolangerna piffar utan att bli för mycket. Vill INTE vara för gullig och snäll (jo jag vill vara snäll och gullig men inte se ut så) så man får ha lite attityd så funkar volanger utmärkt 🙂

img_2378.jpgOch så har jag testat den här från Gina Tricot. Den har volangerna på ärmarna istället. Den är som synes tunn så antingen linne under eller kanske den där behån jag tjatat om frin Twilfit. Nina heter den. 199:- för den här tröjan och den finns i flera färger.

img_2377.jpgDet ser ut som om jag har värsta isterbuken här, vilka jävla bilder alltså. Hu! Men har inga bättre just nu. När jag fotar så är det verkligen snabba ryck och inte hundra bilder på varje utan kanske två eller tre i rask takt.

img_2381.jpgVolangen.

Jag får se om det blir någon av dessa eller om jag hittar fler, men en tunn och snygg tröja att ha till jeans, svarta byxor och kjol vill jag ha.

Kram på er!

Kolla mer

5 comments

  1. Tycker du passar jättebra i läppstift! det där med 006 har det något namn? tänkte beställa på nätet. Boxarna blev ju superfina!

    1. Tack söta du 🙂 Det heter Brunette ambition. Jag såg att H&M har rabatt på dem just nu så jag tänkte nog också ta och beställa ett till. Eller två…För 70 spänn så.
      Ja de blev jättebra. Är sugen på att gå loss på det mesta här hemma nu, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.