Visning av vår och sommar på Kappahl

Igår var jag på två olika event. Dels för Kappahl och dels för Indiska. Först ut var Kappahl och det var också det trevligaste, kanske för att det inte var lika stort som Indiskas visning. Kappahl hade bjudit in bloggare och press som håller på med mode och vi blev välkomnade av designchefen med ett glas bubbel. Jag satte mig vid ett bord där det redan satt tre tjejer i åldern 20-25 nånting. De bloggar också och var himla rara. Eftersom det var tänkt som typ ett avslappnat aw så bjöds vi på mer vin om vi ville och mat. Sushi stod på menyn. Sushi och mode. Så rätt för min del 🙂

Så jäkla gott och dessutom vackert dukat med vårigt fräscha blommor. (maten gav dock drak-andedräkt och rapar märkte jag på event nr 2. Lite pinsamt, haha).

Kappahls designchef Paul Laing visade vårens olika kollektioner medan vi satt och moffade i oss sushi.

Det kommer två specialkollektioner, varav den ena är ett knippe fina klänningar. Den där i guld vill jag ha! Så jädra snygg. Det blir även mycket spets i vår och det kommer flera olika, bland annat i nude, marinblått och vitt. Just den i nude är superfin.

Det här marinblå setet med topp och kjol vill jag ha!

För den som inte gillar bara ärmar har de boleros som matchar klänningskollektionen. Korta fram och längre bak.

Vintage stories återkommer också, om än i mindre bohemisk version i år. Den här vita klänningen är riktigt söt.

När Paul pratat klart var det dags för efterrätt och kaffe. Eller vin 😉 Jag nöjde mig dock med efterrätten(hade bubbel kvar sedan jag kom som synes).

Det visades så klart många andra kläder också, från bad till mer vardagliga plagg. Dock fanns det inte ett enda plagg från XLNT. Nu var jag väl en av få tjocka som var inbjudna och jag KAN ju ha en del plagg från övriga damavdelningen också. Men det är ändå tråkigt. Jag avskyr att större kläder alltid blir styvmoderligt behandlade av modebranschen. De kan få finnas, men man lägger inte mycket krut på dem. Detta ville jag pratat med Paul om, men eftersom jag skulle vidare till nästa event fanns det inte tid till det tyvärr. Så jag får ta det nu i efterhand. För jag vill ha svar från så många på varför det ser ut så här.

I övrigt var det en väldigt trevlig tillställning där i Kappahl-butiken på Drottninggatan (de har sitt showroom där).

Kram på er!

Kolla mer

2 comments

    1. Ja jag längtar tills den kommer ut (april-maj har jag för mig) så man kan prova. Vore så fin när man är solbränd. Gärna med ett par öppna (typ flipflops fast i finmodell) sandaler i guld till 😀 All in liksom 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.