Visa kärlek, mopsa inte idag.

Idag går jag all in och sätter dessa hjärtan i örsnibbarna.

Jag vet att alla tjatar om alla hjärtans dag precis överallt. Har ni facebook så svämmar statusraderna förmodligen över av hjärtliga tillrop, eller bittra diton. För egen del har jag kallat den här dagen alla jävla hjärtans dag i rätt många år men nej, det tänker jag inte göra längre. Jag har blivit o-bitter i år. Det känns riktigt bra. Jag sitter inte och är sur över att jag inte har någon hjärtevän att fira med och inte haft så de senaste 14 åren. Så har jag känt förut men alltså inte i år. Nej för i år tänker jag vara glad hela dagen. Jag tänker påminna alla som säger att man kan väl bry sig de andra 364 dagarna istället om att, ja men GÖR du det då? Idag kan vara en påminnelse om att faktiskt visa att man bryr sig. Folk är i allmänhet rätt kassa på att visa det för sina närmaste. Och att säga det. För ibland behöver man höra det också. Inte som mitt ex sa en gång när jag tyckte han var rätt dålig på att säga att han älskar mig. ”Jo men jag gör ju det och blir det någon förändring säger jag till”. Jahapp. Och det gjorde han. Men det är ju en annan historia. Så glöm inte att berätta för dina föräldrar, syskon, andra släktingar, vänner och käresta att du älskar dem. Om du nu gör det. Falska kärleksförklaringar vill vi inte veta av.

Så istället för att tjura och mopsa om att näää, jävla kommersiella skitdag så tycker jag att vi är extra kärleksfulla istället. Vad sägs? Ja jag låter säkert überkäck men jag känner mig glad idag, så är det bara. Det första alla hjärtans kortet man hittat skickades dessutom enligt Wikipedia år 1477, så det är ju inte ett helt nytt påhitt. Man behövde tydligen en kärleksdag förr också.

♥♥♥Så puss på er hjärtans fina läsare! ♥♥♥ /Louise

Kolla mer

8 comments

 1. Hej jag undrar hur produkten som skulle förlänga ögonfransarna fungerar för dig? Kram på denna dag, som jag för övrigt skulle vilja byta namn på till Vänskapsdagen.

  1. Maria: jag har tänkt skriva om den för nej..jag tycker inte jag märker någon skillnad fast jag hållit på en månad nu. jag trodde ett tag där efter två veckor att de började växa men nej, jag skulle inte rekommendera DHC. Kanske Neulash eller något annat märke funkar bättre…
   Kram

 2. Det känns som Alla Hjärtans är för tonåringar eller nykära, och nykära har ju Alla Hjärtans dag varje dag ändå. Jag är gift och har bara bytt kärleksfulla hälsningar med min mamma.

  1. Madde: Nejdå, se till att göra den till en dag för gifta också 🙂 Och för vänner och andra du tycker om. kram

 3. Hej Louise!
  Han verkade ju jättecharmig den där snubben… Synd att du inte bröt med honom före. Men håller om dig att vi nog, tyvärr, behöver en dag att lite extra få våra närmsta att förstå vad de betyder för en!
  Tack för din super blogg!

  1. Meja: Tja han hade såklart sina goda sidor och var min första stora kärlek. Nu kan jag skratta åt de där dumma sakerna men då var det ju inte alls speciellt roligt…
   Ja jag tror också det är bra med en dag då vi bryr oss lite extra mycket om varann. De som tycker alla hjärtan är skit kanske är väldigt bra på att visa det resten av året men jag gissar att det inte alls är så många gånger. Tyvärr. Så en liten kick i baken om att ta sig tid att berätta sina nära och kära hur mycket man älskar/tycker om dem och även visa det i handling är bra. Och det behöver ju inte innebära I love you nallar eller rosor…
   Tack för att du läser 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.