Vinn valfritt plagg från Repeat!

Nu drar vi igång tävlingen. Vinn en likadan tröja som jag. Eller något annat du gillar från Repeat!

Godkväll vänner

Jag utlovade ju en tävling tidigare idag så nu kör vi igång med den! Ni kan vinna ett valfritt plagg från märket Repeat från Nordljus.net värt upp till 699 kronor. För egen del har jag en urskön grå tröja och en jättesöt svart klänning från just det märket. Det var kärlek direkt. Klänningen har jag förvisso inte hunnit använda än men tro mig, till våren och sommaren när armarna är lite brunare kommer den få hänga med ut på uteserveringar och annat galej.

Den här tröjan är alltså från Repeat och ett av plaggen du kan välja mellan om du vinner!

 

Jag har ingen vettig bild med mig själv i den här men detta är alltså partyklänningen jag inte hunnit lufta än.(bild från nordljus)

 

En gullig tunika-klänning kanske passar dig?

Det finns annat att välja på också så in och kolla Nordljus hemsida där du klickar dig in på Repeat.

Såhär går tävlingen till.

** SKRIV EN KOMMENTAR I BLOGGEN ELLER MAILA IN **
Du ska här skriva vilken  just din favorit frånREPEAT är hos ww.NORDLJUS.net
** Gilla Nordljus på FB http://www.facebook.com/NORDLJUS (skriv här att du gillat så jag vet)
** Länka till min blogg på facebook (skriv det också här så jag vet)

Välj om du vill göra en, två eller tre av sakerna. Ju fler du väljer att göra, desto större chans att vinna (du kan alltså få tre ”lottchanser”). Skriv en kommentar för varje sak du gör.

Jag drar en vinnare tisdag. Lycka till sötisar.

Puss/Louise

Kolla mer

61 comments

 1. Nu har jag gillat och delat. Min favvo är den vackra partyklänningen du visade i din blogg, underbar är ordet!!

 2. Jag vill gärna vara med 🙂

  Min favorit bland alla kläder är : Kofta shara & underklänning grey repeat.

  Jag har också gillat på facebook 🙂

  Mvh Frida

 3. Jag skulle gärna vilja vinna en Dress Delia Blue. Jag har varken Facebook eller någon blogg så jag håller tummarna för vinst med bara en lott 🙂
  / Carina

 4. Ojj vad jag önskar mig Tunika Engla Indigo, jag fryser jämt och den såg varm och vacker ut.
  Länkar till dig på FB och har såklart gillat Nordljus.

 5. Hej hej !
  Blev såå glad första gången när jag såg din blogg ..
  storlek xl ,.Å nu få se flera tips märket repeat är nytt för mej .<oj oj såå snygga kläder de har http://www.norljus.net kommer läggas på min favorit lista . Fanns ju kläder för alla storlekar…härligt !
  Har även nu gilla gilla knappen på min FB….

  Men det plagget som jag fastnade för först är klänningen
  Breet Rust Repeat !!!! underbar färg & kvalite´`

 6. Den svarta klänningen är ju helt ljuvlig passar verkligen min figur som har kurvor på dem mesta ställena speciellt där man inte ska ha dem men med rätt klänningsmodell finns det hopp!

 7. Topp Skyla Forest, så underbart snygg i sin enkelhet, stilrent!
  Vägrar fortfarande och envist facebook, så jag nöjer mig med en vinstchans 🙂

 8. Tre lotter har jag skrapat ihop, för det var absolut värt att anstränga sig i denna tävling, för vinsten är ju underbar! Min absoluta favorit blev Top Luis Marbel Grey Repeat för dess passform och den såg så snygg ut på dig!! Jag skulle bli överlycklig om jag får äran att vinna!

  Gillar på FB och delat länk (http://www.facebook.com/profile.php?id=527653021)

  Kram Jessica

 9. Hej fantastiska Louise! Först måste jag säga att din mode blogg är den enda jag läser. Jag är en 38a rätt upp och ner och har inga problem med att hitta kläder men så trött jag är på alla fejkade bilder! Här är det ärligt – tack för att du visar den enkla sanningen och inspirerar! Top Skyla Forest, ja vad ska man säga…helt underbar topp som passar till alla tillfällen. Jag har gillat och länkat till din blogg. Ta hand om dig Louise och fortsätt vara du 🙂 Kram Frida

 10. Kulkul med tävling. Så glad att du delar med dig av dig själv, jag kniper tre lotter tack och önskar mig Tunika Engla Indigo, den blir finfin till våren 🙂 Kram kram

 11. ´Så många fina plagg…men måste man välja så är nog min favorit: Blus Cara!

  Jag har gillat, jag har delat och nu även önskat 🙂

 12. Jag är hemskt gärna med och tävlar!

  Jag gillar sidan på facebook sedan en tid tillbaka, och har även länkat hit till din blogg.
  Du hittar mig som: Linda Ohlsson.

  Hittade massor av fint på deras sida, men fastnade lite extra för:

  Klänning Alina svart Repeat!

  Den ser både skön och fin ut och skulle passa både på kalas och fest 🙂

  Kram

 13. Hej!

  Åh, vilken skön tävling. Direkt då jag såg denna klänning tänkte jag direkt att denna ska jag ha då ta jag tar min fil mag examen i företagsekonomi i sommar. Den kan även vara fin att ha när man tar examen kort med själva diplomet. Jag gillar sådana klänningar. Så jag vore jätteglad om jag vann denna klänning.

  http://www.nordljus.net/se/art/dress-delia-blue-repeat.php

  Har har sedan länge gillat nordljus på facebook och länkat tävlingen på min facebook.

 14. Hej!
  Jag gillar Nordljus på fb sedan tidigare. Har länkat till din blogg på min fb-sida.
  Min favorit från Repeat är Lång Cardigan Birch Repeat!
  Jätteläcker!

 15. Hej Louise! Har tyvärr inte fb utan skriver bara här på bloggen. Om jag vinner vill jag ha Dress Delia aluminium.
  Ha en skön helg.
  Kram Mirjam

 16. Min favorit är Kofta Johanna Steel Grey, fast får man inte välja en favorit som kostar mer än 699 så är Kofta Juliette Black näst på tur över favvosar.

 17. Här kommer kommentar nummer tre! Självklart har jag även länkat din toppenblogg. (Camilla de Puma om du vill gå in och glutta).

 18. Halloj har delat länkat om lyckan skulle gå min väg då är Lång cardigan Birch helt fantastisk.
  Bloogen är himla rolig att läsa :)))

 19. Jag är gärna med och tävlar. Jag har gillat Nordljus sedan flera månader tillbaka och det är en riktig bra butik. Min favorit är Dress Delia blue. Repeat. Jag har delat tävlingen på min face book.

  anette carlsson

 20. Jag såg nu att man kanske skulle en och en inlägg för varje sak man gjorde vilket jag missat. Jag hoppas att det är okey att jag skriver att jag gillat Nordljus och delat tävlingen. Min favorit klänning skrev jag i andra inlägget här nedan. Jätte tacksam för 3 lotter.

 21. Skriv din kommentar här!
  Hej!

  Jag har varken facebook el har varit inne på NORDLJUS hemsidan ngn gång…men det vore underbart att få vinna en likadan top/tröja som du har, den gråa med volang/omlott vid bysten!
  Du är så himla fin i den, tyvärr vet jag inte vad den heter, men du vet nog vilken jag menar…;)

  Så nu håller jag tummarna att det blir just jag som vinner denna tävling, JIPPIE, vad glad jag skulle bli!!:)

  Ha en riktigt trevlig helg!

 22. Hej!
  Underbar tävling!
  Hoppas värma mig med koftan Lea i svart.
  Har ingen egen blogg eller Fb så en lott får det bli!
  Här känner jag mig ego….För jag håller tummarna för mig själv!!!!!
  MVH
  Helena

 23. Hej!
  Kul med en ny tävling! Eftersom jag ganska nyligen gått ner 30 kilo, så behöver jag lite nya kläder och på Nordljus finns ju så många fina. Det kan tyckas som ett lyxproblem att behöva nya, mindre kläder, men det blir lite dyrt också 🙂 Min favorit är Tunika Theana Marbel Grey Repeat, som jag hoppas kunna gå runt och vara snygg i: 🙂 Jag har gillat på facebook och även länkat till din blogg därifrån.
  ha en fortsatt trevlig lördag! Therése

 24. Hej! Vilken rolig tävling! Om jag har turen på min sida så önskar jag mig en klänning alina svart. Hälsning Sara

 25. Jag gör alla 3 grejorna!

  Jag gillar Klänningen Alina..Hade vart kul att kunna köpa den till sommarens fester..

  Har länkat på fejjan och gillat Nordljus på fejjan 🙂

 26. Hej sötis!
  Min favorit från REPEAT är Koftan Johanna. Den svarta, såklart. 😉
  Har gillat Nordljus på fejjan och länkat till din blogg.

  Puzz Puzz

 27. Hej Louise! Jag får nöja mig med en enda vinstchans, men vem vet…jag kanske har turen på min sida:) Min absoluta favorit är Koftan Lea Black. Såå vacker och passar till allt året om! Helt perfekt! Håller tummarna för mig själv 🙂
  Ha en bra dag!

 28. Lott nr 2: nu har jag spanat in Repeats sortiment på Nordljus hemsida och bestämt mig för att klänningen Alina är min favorit! Lyckost dig som redan har den i garderoben 😉

 29. Fina kläder, svårt att välja men en ” Zara Dress Grey Repeat” skulle hänga på mig ganska OFTA OM JAG FICK VÄLJA! Och du vilken mysig och fin blogg du har,, fortsätt! Kram

 30. Oh den fina grå tröjan du har på dig, hoppas den blir lika snygg på mej, mycket förlåtande för både byst och mage, gillar och gör så även på facebook
  <3kramar till dej idag //Laura

 31. Har gjort allt man ska o min absoluta favorit är den gråa du har på översta bilden…. Men jag är väl sent ute som vanligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.