Vinn valfri klänning från Cissi och Selma

Inlägg i samarbete med Cissi och Selma

Hej vänner, vad sägs om en ny tävling? En där ni kan vinna en valfri urhärlig klänning från Cissi och Selma. Bra julklapp va?
♥♥♥ För att vara med och tävla vill vi att du skriver varför just DU ska vinna en klänning. Detta samt följa Cissi och Selma på Instagram eller gilla på Facebook. (cissiochselma heter de där).

Tävlingen avslutas 22 december och vi utser vinnaren den 23e. Så håll utkik på uppesittarkvällen mina fina. Lycka till nu.

Bilder från cissiochselma.se

Ps. Jag har förstått att det krånglar med kommentarer för en del. Maila din motivering till mig i så fall så är du med ändå. louiseflinck@gmail.com

Kolla mer

33 comments

 1. Hej, jag vill gärna vinna en klänning!
  De är sååå fina!
  Har jobbat hårt för att gå ned i vikt ( itrim) och har bara 1,5 kg kvar till mål.
  Har ingen klänning i rätt storlek än och skulle gladerligen bära en av dessa fr Cissi och Selma till Jul!
  Kram och en riktigt God Jul önskar jag dig,
  Minken
  Ps skrev nyss ett inlägg men det kom inte med?
  Ev blir det två inlägg nu

 2. Åh, vill SÅ gärna vinna en av de fina klänningarna. Pendlar en hel del i vikt och form (från rund till ännu mera rund) och har verkligen INGET att ha på mig som jag kan känna mig fin i.
  Varför gör de flesta affärer bara klänningar som man känner sig som ett levande tält i bara för att man råkar väga lite för mycket?
  Följer Cissi & Selma på Instagram!

 3. Åhh helt enkelt därför att jag blev tokkär ❤️ ideras klänningar när du visade dem för ett tag sedan. De är dock lite för dyra för min plånbok just nu men att vinna en vore ju heelt perfekt . Såklart så följer jag dem på instagram också.
  Älskar när du visar klänningar i bloggen Louise, du har fått mig att ändra klädstil och våga lite mer. Har ofta klänning nu vilket kändes otänkbart för några år sedan så stort Tack och en God Jul till dig ❤️

 4. Jag skulle marknadsföra deras fantastiska klänningar. Hamburg! Eftersom jag jobbar som lärare och föredragshållare, så är det många som skulle se dem. Bra va?!

 5. Jag har precis fött mitt andra barn och min garderob är bara att slänga åt pipsvängen. Har inte ett enda plagg som passar längre. Jag älskar fina klänningar i bra storlekar och detta skulle vara så underbart att vinna! Så svårt att hitta smickrande kläder i butiker. Sen kostar det så mycket också, speciellt om man ska hitta större kläder.

 6. Cissi och Selma har helt underbara klänningar!Jag skulle så gärna vilja ha en för att få visa mitt kurviga jags bästa sidor

 7. Hoppades att tävlingen skulle gälla deras fina klänningar. Har ingen speciell anledning mer än att jag ligger hemma med nyopererad fot och skulle bli glad av att vinna en fin klänning. ❄️

 8. Varför jag vill vinna en fin klänning från Cissi och Selma? Jo, helt enkelt för att de ser ljuvliga ut och för att de skulle passa min icke smala kropp som jag faktiskt tycker är helt fantastisk! Du har en grymt bra blogg Louise med bra variation på inlägg! God jul och en kram till dig!

 9. Följer Cissi och Selma på Instagram och där blir en ju tokkär i nästan varenda klänning. Jag skulle njuta av att ha en riktig smällkaramell i min garderob i dessa mörka vintertider. <3

 10. Grrr. Skrev en kommentar som inte tog sej, blir galen på datorer som muppar sej.
  Åhhhh. Jag var tvungen att andas i fyrkant å pappåse och allt möjligt för jag höll på att svimma av lycka över denna tävling. Vill så att det värker! Värker Louise!
  Sen har jag väl eg ingen riktigt bra motivation till varför just jag skulle förtjäna det mer framför alla andra härliga kvinns men kör till…
  Jag vill vinna för att jag…
  …gått upp i vikt och knappt kommer i mina andra kläder å jag vill se snygg ut ändå.
  …har haft ett tufft år på många plan i livet och försöker samla på mej lite glädje.
  … efter att ha varit förkyld hela hösten och när luftrören äntligen är rena ja DÅ smockar ett stort härligt herpesmunsår till.
  … vi vuxna inte köper julklappar till varann och det vore kul med en klapp att öppna.
  …älskar dessa klänningar och blev helt förtjust första gången du visade dem.

  Håller tummarna! Krampaktigt!
  God jul nu Louise, jag hoppas tomten kommer med fina julklappar.

 11. Hej!
  Även jag älskar deras klänningar:) Fick upp ögonen för dem i ett tidigare inlägg som du gjorde Louise. Så himla roligt se att någon faktiskt uppmärksammar att även kurviga kvinnor vill klä sig vackert, med fina mönster och underbara färger. Jag ska på ett bröllop i påsk och skulle blir så otroligt glad att få bära en klänning från Cissi och Selma!!! Älskar dessutom allt som har med retromönster och glada färger att göra men har i dagsläget nästan bara svarta kläder i min garderob tyvärr. Hoppas hoppas nu på lite tur:) //Kramar från mig
  PS Följer även på instagram:)

 12. Because I’worth it
  Känner mig grå & trist,
  Allting känns bara grått.
  Men klänning med twist &
  prickar skulle kännas flott
  Så håller tummarna att en av Cissi & Selmas klänningar, hamnar hemma hos mig ❤❤

 13. Jag älskar hur du ger tips om klänningar till oss kurviga , jag känner mej fin och kvinnlig och kollar upp, prövar och ofta köper jag det du visar i bloggen .
  De härliga Klänningarna från Cissi o Selma är glädje för mej och jag älskar att känna lycka inför nya klänningar

 14. Klänningarna från Cissi och Selma skulle sitta jävligt snyggt på mig! Därför vill jag vinna en i julklapp till mig själv!

 15. Jag vill vinna en klänning som jag kan känna mig piffig i när jag jobbar (på bibliotek). En som är rolig, sitter bra och är lång nog att täcka rumpan men kort nog att inte få mig att känna mig som en tant.

 16. Vilken fantastisk tävling!
  Jag har länge velat ha en klänning från Cissi och Selma men alltid tänkt att ”den investeringen tar jag när jag gått ner en klädstorlek”. Jag har fortfarande inte gått ner en storlek och känner att nu vill jag klä mig fint som jag är och inte vänta på en målbild som förmodligen ändå borde skrotas.

 17. Min kropp har burit mig igenom ett tungt 2017 och jag skulle gärna vilja belöna kroppen genom att låta den bära något vackert från Cissi och Selma när vi går in i 2018.

 18. Jag gillar Cissi och Selma på Instagram Många härliga och fina klänningar även för oss kurviga Jag gillar din blogg och har köpt många klänningar som du har visat upp. Jag är en klännings tjej och använder klänning varje dag. Det skulle ju vara trevligt att även vinna/äga en klänning från Cissi och Selma. God Jul

 19. Vi ger bara julklappar till barnen det blir väl bra?”
  Och så röstade vi och vann gjorde sidan ”ja”.
  Så nu blir det inga julklappar till mig
  – inte en endaste pytteliten grej.
  Men i smyg skriver jag nu min önskelista till er,
  jag drömmer om att få EN julklapp – jag behöver inte fler.
  Speciellt när det är Drömklappen med stort D
  då skulle jag också inifrån och ut bara le!
  En klänning som framhäver kurvorna vore drömmen för mig
  och skulle göra mig till världens gladaste tjej!

  Jag följer dem på Facebook

 20. Hej! Tack för en trevlig blogg! Jag vill gärna vara med och tävla om deras underbara klänningar!
  Har gjort en liten våndning mitt i livet och börjat studera till lärare vid 45-års ålder. Det här är körigt för ekonomin så jag har inte råd att handla något nytt alls på ytterligare 2,5 år.
  Klänningen skulle bli en julklapp till min syster för all hennes hjälp och stöd.
  Tack!
  Åsa
  PS-följer på Instagram

 21. Jag ska vinna darfor att jag verkligen behover en ny, snygg klanning, men sambon sager prompt nej eftersom han inte tycker klanning ar ett praktiskt plagg ”Vi gar ju anda aldrig ut” ar hans gamla visa, men vi kanske skulle ga ut mer om jag hade snygga klader? Sa darfor vill jag vinna en sa han kan se vilken snygg brud han faktiskt har nar hon val klar upp sig och sminkar sig.

 22. Jag skulle gärna vilja vinna en klänning, då jag tycker att de är otroligt fina, och därför att jag ska börja plugga efter jul och skulle så gärna vilja känna mig fin då!

 23. Att få vinna en sån underbar klänning vore mer än en guldkant i vardagen snarare en diamant när jag tänker efter 🙂
  Gillar på insta

  PS Tack för en supermysig blogg

 24. Vilka vackra klänningar, jag skulle vilja ha den svart vit rutiga, har lyckats gå ner 55 kilo i vikt, men är endå ganska stor. Får nog acceptera att jag inte kommer att bli storlek 40 nån gång, så storlek 46-48 är det som gäller numera.
  Förtidspensionär pga värk efter en bilolycka för 21 år sedan, det blir inte så mycket över till annat då.

 25. Underbara klänningar, skulle gärna vilja bära en! Ekonomin tillåter inte annat än det allra nödvändigaste för närvarande (och några år framåt) så jag får hoppas på lite tur här❤️

 26. Jag vill väldigt gärna vinna en av de urtjusiga klänningarna. Det skulle vara som en julklapp till bara mig… ☺ Jag hoppas på tur.

 27. Dom har kul klänningar o gör uppenbarligen kläder för oss kurviga tjejer! Dom har fattar poängen Vill gärna vinna o hoppas på tur!
  Önskar en god jul

 28. Ett ullunderställ!! Det kommer jag få av min man i julklapp. Hur roligt är det?

  Jag tycker att jag är värd en vacker klänning istället. Nu när jag börjar få formerna tillbaka efter vårt första barn och vardagen behöver förgyllas. Hur gör man det i ett ullunderställ?!

 29. Tänk att vinna en vacker klänning från Cicci och Selma som jag skulle kunna få bära om jag framöver kommer ha energi och ork och ekonomi att få fira min 50 årsdag m en vår fest..varit ett otroligt personligt tungt år men har försökt att orka hålla mig över ytan och orka allt och inte ge upp..skulle känna mig kvinnlig i en klänning som framhäver mina kurvor som jag är stolt att bära..Tack för bra blogg..Du gör ett kanonjobb

 30. Jag ska ut och resa i januari och skulle gärna vilja ta på mig något riktigt snyggt, roligt och SVENSKT!! Hoppas jag har sån tur. 🙂 God Jul! Hälsningar, Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.