Vinn vackra underkläder från Twilfit

Inlägg i samarbete med Twilfit


Ja så är det mina vänner, ni kan vinna tusen kronor att shoppa för på Twilfit. Ett snyggt underklädesset, en mysig pyjamas, en gosig morgonrock – du får själv välja.

♥♥♥ För att vara med och tävla vill jag att du berättar vad du helst vill se i ett paket under granen, samt ge förslag på vad du vill läsa om i bloggen. ♥
Sista dag att tävla är 17 december kl 20. Vi kör till midnatt. Lycka till kära ni.

Eftersom julen närmar sig har jag en sak till i tomtesäcken, och det är 15% rabatt om ni shoppar på twilfit.se.
Koden som ger 15% är på twilfit.seBAFJUL15 (giltig t.o.m 31 dec)


Jag har själv varit inne och provat loss bland behåar och här är tre jag gillade.

Kolla mer

71 comments

 1. ❤️ Vilken härlig tävling! Det enda jag önskar mig i julklapp i år, är en BH som faktiskt passar. Jag har länge nog tryckt in mig i BHar från H&M, när jag vet att jag behöver experthjälp. Jag har trott att jag är en 95C och att BHn ska monsterskava, skära in i köttet på sidan och ge valkar med röda märken.. Hjälp mig hjälpa mina bröst! Kram

 2. Vad jag helst vill ska ligga under granen, är en kimono. Som jag kan skräpa runt i hemmavid.
  Jag tycker att du redan har en bra balans med topics. Dvs mode o skönhet, lite privat men inte för privat. Rabatter o sånt en bra mix, därför läser jag din blogg.
  Pst…fyller 50 på måndag!

  1. Jag vill hitta en badrock under granen. Min har för länge sedan passerat bäst före datum. På bloggen så vill jag fortsätta läsa om kläder och smink. Gillar verkligen dina klädprovarinlägg! Det är värt mycket att få se hur kläderna sitter på en kurvigare person i en provhytt, inget tillrättalagt eller ljussättning hit och dit, utan helt perfekt och en normal människa. Heja dig

 3. Efter ett år som bestått till stor del av sjukskrivningar så önskar jag egentligen inte något mer än få bli frisk och må bra, men det går ju inte att slå in tyvärr så det får bli ett par ljusblåa sneakers från Adidas som jag förälskat mig lite smått i:). Tycker din blogg är en jättefin blandning av högt och lågt och av yta och djup så fortsätt så<3! Hade varit roligt om du skrev lite om din barndom och tonår då vi är ganska jämnåriga:).

 4. Åh efter sjukskrivning så klarade jag inte gå tillbaka till mitt jobb utan fick säga upp mig så nu står jag här som fd soctant;) jag är dock välsignad med att jag blivit gravid och då jag haft 90 F i bh storlek innan så måste jag hitta en bra bh som inte ger brännmärken eller klämmer. Så de är de jag önskar mest och skulle bli super glad för presentkort ;))
  På bloggen skulle jag gärna få mer skönhetstips men älskar dina provrundor;))

 5. Åh, vilken rolig tävling! Jag önskar mig ett par bh:ar i ett paket under granen. De är ju ett måste i garderoben, men kostar allt en del i inköp om man vill ha några riktigt snygga och funktionella. Jag har varit tvungen att lägga pengarna på annat under året och har bara trasiga och illasittande bh:ar kvar.
  Vore kul att se en get ready with med video i bloggen 🙂

 6. Jag har inte köpt mer än EN ENDA BH sen 2011 (!) då jag var i USA och köpte sju stycken på Wictorias Secret! En efter en har åkt i återvinningens ”brännbart” eftersom de har skavt och lämnat röda märken runt om. Nyligen kastade jag den sista, som var läckert cerise och svårast att skiljas från, trots slav och valkar på ryggen. Jag skaffade en ny dom mer är som ett avklippt Linné, den håller in, är mjuk men formar inte. I ett paket under granen skulle jag vilja ha en snygg, generös BH som sitter skönt och är lite lyxig!
  På bloggen vill jag läsa om dina tips på klänningar och andra kläder, du inspirerar!

 7. Hej
  Allt jag önskar mig under granen, är en spaweekend med maken sen 17 år ,, med ett deltidsjobb och studier på deltid distansutbildning och en son som behöver extra stöd,, så vill jag bara få vaara!
  Skulle jag vinna så blir det härliga underkläder hos Twilfit och en mysig morgonrock ❤

 8. Jag önskar mig en snygg morgonrock, så jag kan gå upp ur sängen utan att skräma slag på döttrarnas pjokvänner
  Jag vill gärna läsa mer om tex rosa skrot och jag gillar dina inlägg med klädprovningar
  Mvh Teresa

 9. Jag inspireras alltid av alla dina tips på klädinköp, så under granen önskar jag mig en supersnygg, välsittande och rosa BH som gör att de ljusa kläderna inte syns. Dessutom blir den ju snygg om den skymtar fram om jag har urringat.

  Jag vill gärna fortsätta läsa den blandning av inlägg som du gör; alla bra tips på kläder som jag aldrig skulle ha hittat om jag inte följt din blogg (hade tex aldrig varit inne på Indiska innan jag började läsa om dina tips), samt alla personliga inlägg om ämnen som berör. Tack för en superbra blogg som jag har följt i många år! Kram

 10. Min önskan om vad som ska ligga under granen är yogaklossar och lite andra tillbehör så att min xxlkropp kan fortsätta rocka och utvecklas i yogan.
  Jag gillar att läsa blandningen i din blogg. Jag började följa den på grund av klädinläggen, men anledningen till att jag stannar kvar är blandningen av privat, samhällsdebatter och kläd/smyckes/skönhetsinlägg.

 11. I paketen under granen önskar jag mig lite lyx i form av nya välsittande underkläder och jag har också klämt och känt ganska länge på en väldigt fin armbandsklocka.

  Jag ser fram emot reportage med mellandagreans bästa tips när det kommer till klänningar och kläder som funkar som bas till vårgarderoben. Jag brukar referera till dig som min ”personalshopper”, dina tips är super.

  Kram Terese

 12. Ett presentkort på en spahelg skulle inte vara helt fel att hitta under granen. Och då skulle ju förstås ett presentkort på Twilfit vara bra för att fixa lite fina bad-, under- och sovplagg inför spat.
  Gillar din blogg som den är, men ser gärna ännu fler tips om shopping för oss lite större kvinnor, inte bara på postorder och de stora kedjorna. Och fortsätt absolut med de personliga inläggen, det är de som ger djup bland shopping- och skönhetstipsen! Bra mix alltså.

 13. Jag önskar mig mer tid och frihet så en trisslott med vinst får gärna ligga under granen.
  Vill som tidigare få klädtips men också gärna lite stockholmstips, små mysiga butiker och restauranger förutom stora kedjor.

 14. Det jag skulle vilja ha i julklapp är en sån där BH med spetskant fram så att man slipper ha linne på sig när ringningen får ner lite. Har länge tänkt köpa en sån, men inte lyckats. Jag tycker om att läsa om kläder och prövningar, men också de med personliga inläggen. Lite blandat är bäst 🙂

 15. Jag önskar mig egentligen ingenting men om jag nu ska önska mig något så varför inte en ny bh eller ett par redigt bra håll in trosor! Så man kan känna sig snygg i klänning igen då de gamla är kasserade och jag unnar mig aldrig något och tyvärr inte snygga och bra underkläder som man egentligen borde unna sig för att känna sig riktigt snygg! Tack för en bra blogg och en riktigt God jul till dig Louise!

 16. Jag önskar mig en mysig pyjamas och en välsittande bh till jul jag har ändrat storlek efter graviditeter, men är dålig på att unna mig nya underkläder, så ett presentkort hade varit perfekt 🙂 Tycker mycket om din blogg och framförallt inlägg om kläder, vill jag gärna se ännu mer av 🙂

 17. Mjaaa…..tänk om detta låg under granen : några sköna välsittande underbraller och ett par mysiga mysbyxor.
  Sen tycker jag att din egen blandning på bloggen är allra bäst!
  Men som förslag på inlägg så säger jag recept på något gott du lagar. Nån liten video där du visar när du sminkar dig.
  Ha de fint//Marita

 18. Oh, ett presentkort fran Twilfit, det vore underbart, älskar verkligen deras underkläder!
  Jag önskar mig faktiskt ingenting speciellt i julklapp eftersom min man ska boka en resa till Marrakech, han sa till mig välj vilket hotell du vill.
  Jag gillar bloggen som den är, en blandning av klädtips och personliga tankar.

 19. Oj, jag har faktiskt ingen riktig onskan for i ar eftersom jag kanner mig sa nojd med att jag antligen fatt jobb. Men ett par stovlar som faktiskt funkar med mina stora vader hade varit grymt och ett par halla-in trosor till nyarsfesten ocksa.
  Jag skulle faktiskt vilja lasa mer privata inlagg och postorder som skeppar over hela varlden da jag inte bor i Sverige.

 20. Nu när jag har börjat träna igen, så står en ny sport-BH högst upp på min önskelista. Den jag har nu är säkert 10 år, både sydd, limma och omplåstrad för att inte skava.

  Tycker om din blandning på bloggen, men får jag önska så här i juletid så mer om smink skulle vara kul att läsa om.

  God Jul! //Åsa,Örebro

 21. Jag önskarmig verkligen en sidenmorgonrock och en ny BH då alla jag har sitter obekvämt just nu.
  Älskar din blogg, jag är själv plus size och köper mycket som du lägger upp då man ser hur fint de sitter på och man får inspiration, så mer av plus size kläder och mer smink, tycker det är kul att läsa om ditt privatliv också, kanske ge lite mer detaljer kring ditt kärleksliv 😉 nyfiken som man är. God Jul och Gott Nytt År!

 22. Det paket jag behöver under granen är ett spa-paket. Har stressat och jobbat alldeles för mycket och skulle behöva skämma bort mig själv.

  Jag gillar din blogg starkt som den är, men jag skulle verkligen behöva tips på vettiga strumpbyxor som inte åker ner över magen eller kör gällivarehäng med mig.
  Jag hoppas att du hittar ditt önskepaket under granen!

  Kram Erika

 23. Trots ett långt förhållande har jag nog aldrig fått en bh i julklapp. Å andra sidan hade det kanske känts lite märkligt att packa upp bland släkten… Men en rejäl men fin bh som verkligen klarar sin uppgift hade varit underbart. Em supermjuk pyjamas hade inte heller suttit fel.
  På twilfit.se hittade jag inte de bh:ar du visar. Den uppe i högra hörnet såg ut att göra ett bra jobb.
  Jag tycker du ska fortsätta blogga på ditt sätt och vad som känns bra för dig. Jag gillar blandningen! Men dina provningar – både de bra och dåliga – uppskattar jag för att få en referensram.
  Kram

 24. Jag önskar mig en 4a dagarsbiljett till en metal festival i Oslo som är under påsken nästa år. Kanske får det av sambon :). Tycker du har en bra blandning i din blogg,gillar dina bloppisar. Lite mer tips på hålla in byxor vore bra. De jag köpt gör inget som lovas. Hoppas du får en bra julhelg 🙂

 25. Jag önskar mig en festklänning och pysselsaker
  Samt en bh! Förminskande brösten för 1,5 år sen och har sen dess bara gått i sportbh. En i spets vore härligt!
  Skulle gärna läsa mer om hur man sätter ihop en outfit, med både kläder, skor och smycken. Det är jag kass på!
  Gärna tips på vad man kan tänka på när man kombinerar allt.
  Det vore toppen
  Hoppas du får en fin jul

 26. På din blogg vill jag fortsätta läsa om tips på kläder och smink. Jag tycker också om att läsa om din kamp med jobb och om dina små försök i dejtingdjungeln. Resorna neröver till hemtrakterna är små guldkorn! Om jag önskar nåt mer? Lite mer av privata livet kanske? Vem är hon, den där bigassfashion?
  Under granen får det gärna ligga presentkort till kommande resa. Studerar till sjuksköterska på ”gamla” dar. Fyller 50 i oktober – 18 och är klar med utbildningen i början av januari -19. Då behöver jag ut o lufta mig!

 27. Det första jag tänkte när jag tänkte julklapp var en fin och effektiv shapingklänning. Eftersom jag tappat över 60kg i vikt det senaste året (frivilligt eller ej det är inte så noga här) blir det liiite myyycket hud som hänger och slänger lite hursomhoppsan, haha! Men så tänkte jag om. Vad i helsike!? – Ett riktigt snyggt underklädesset är väl mycket bättre för en sån som mig! Att visa upp sin kropp som den naturliga vackra Och/eller känna sig fin under, även om ingen annan kanske ens ser underkläderna. DET är min riktiga önskejulklapp!

  Gällande din blogg är det en fin balans redan nu mellan yta och djup. Det känns som att du skriver ”på riktigt”. Men eftersom du frågar vad just jag vill ha mer av skulle det vara ännu mera provade plagg. Det är så himla bra att se aktuella kläder på en vacker kropp som faktiskt liknar ens egen!

  Heja dig, och tack för mig! 🙂

 28. Får jag fantisera fritt så önskar jag mig en magisk kimono som vid påklädnad gör mig både yngre, mer energisk och med en tightare röv. En mer realistisk önskan är dock en helt vanlig, bekväm bh med matchande trosa som både ger stöd och en gnutta flärd i vardagen.

  I din förtjusande blogg skulle jag vilja läsa mer ditt liv i Sthlm. Eftersom du, liksom jag, ursprungligen inte härstammar härifrån skulle det vara roligt med ett inlägg om skillnaderna. Upplever ofta att det närapå anses skumt om man bjuder hem någon man inte träffat 70 ggr i annan miljö än den privata.

 29. Just nu önskar jag mig lite ledighet och en lång massage. För mycket stress den senaste tiden har satt sina spår.

  Jag tycker om när du testar och recenserar produkter. Sen hade det varit roligt om du hade hittat någon mer butik att prova kläder i än de gamla vanliga, men jag vet ju så väl hur det är med det utbudet så jag förstår att det inte är lätt att hitta.

  Bra tävling där man inte behöver tagga typ tio vänner! 🙂

 30. Ganska klyschigt så tänker jag nog mest på andra människor som på olika sätt behöver hjälp undan krig och fattigdom så här runt jul. Så det är nog inte främst julklapp till mig själv utan till andra jag önskar högst. Till mig själv önskar jag det ytligare paketet med underkläder naturligtvis – det skaffar jag mig dock helst själv tex med hjälp av presentkort på Twilfit :). I bloggen skulle jag gärna läsa mer personliga texter. Jag uppskattar dina längre texter om olika ämnen från ditt perspektiv.

 31. Min sambo har frågat mig så många gånger vad jag önskar mig i julklapp, och det tog lång tid innan jag kunde svara. Det jag önskar ligger under granen är en bok som heter Modern Calligraphy: A Step-by-Step Guide to Mastering the Art of Creativity för att jag vill lära mig skriva i (heter det så?!) kalligrafi. Tycker det är så vackert och det handskrivna känns som något antikt nästan, men jag saknar det och vill inte tappa det!

  1. Glömde skriva om vad jag skulle vilja se mer av i din blogg. Jag älskar ju listor och för mig skulle det va kul om du typ gjorde en top 5 lista med allt från kläder till maträtter till skönhetsprodukter och varför dom är dina favoriter. Alltid kul att få läsa och få tips och idéer

 32. Mest av allt önskar jag mig lugn och ro, men ett par schyssta håll-in-trosor och en matchande bh skulle förgylla ä en de

 33. Det enda som står på min önskelista är fina underkläder, har önskat mig det av sambon.
  Gillar (som många andra också skrivit) mixen av allt i din blogg, mode, skönhet och lite mer personliga inlägg – men favoriten är nog dina provrundor. Blir alltid inspirerad av dem 🙂

  God jul till dig Louise!

 34. Efter att ha ammat min son så är inte brösten de samma och skulle behöva förnya bh:lådan liten och då skulle detta presentkort sitta perfekt. Man får dessutom bra hjälp till att hitta den där perfekta bh:n.
  Jag tycker redan att du skriver om det mesta, så saknar inget. Fortsätt bara gör det perfekta jobb du gör

 35. Jag gillar allt du skriver om älskar mode och skönhet. Du gör en perfekt mix av fem båda och dina provrundor är dem bästa. Du ger så bra inspiration och tips till mig som drar plus kläder. Du har fått mig att också våga tajta kläder trots övervikten och slippa ”gömma” mig i tält.

  Under vår gran önskar jag mig en morgonrock som jag kan ha på mig och värma mig när jag är uppe med vår lilla bebis om nätterna. Om jag skulle vinna så skulle jag unnade nya bh:ar som passar efter en graviditet så är alla mina förstora i kuporna..
  hoppas du får en mysig jul med nära och kära

 36. Just nu önskar jag mig en fin morgonrock och ett nattlinne. Så länge sen som jag unnade mig något fint att sova i och kunna mysa runt i. Jobbar nätter inom äldrevården, sjukt slitigt men också väldigt roligt. Behöver dock bli bättre på att ta hand om mig själv.
  Tycker att du har en väldigt bra blandning av inlägg på din blogg. Jättekul att få så mycket tips på kläder som passar alla storlekar på kläder. Tummen upp för inlägg om smink och skönhet, då jag är en stor sminkfantast

 37. Vore ju drömmen att få ett maffigt silverarmband i julklapp! Sånt där som jag inte köper till mig själv pga för dyrt för mig, det vore så lyxigt att kunna piffa till både vardag och fest med.

  I bloggen skulle jag jättegärna vilja veta mer om dina intressen, tex din favorit musik / filmer. Eller ett roligt inlägg vore ”fördomar eller påståenden om mig”. Vi läsare skulle kunna kommentera vad vi tror du är för person och du gör ett inlägg där du bemöter det vi skriver. Bara snälla saker såklart!!

 38. Under granan i år skulle jag vilja öppna ett paket med en byrå! Jag och min sambo bor ganska litet, och trots att han gett mig två garderober och han själv bara har en, är det svårt att få plats. En byrå att använda istället för TV-bänk vore perfekt!
  I bloggen skulle jag gärna se fler inlägg om exempelvis hur en BH sitter på bäst sätt, hur man kan tänka kring hållbart mode och före- och efterbilder utifrån makeup och hudvård.

 39. Hej Louise! Tack för en toppenblogg!
  Jag önskar att en mjuk, fluffig morgonrock ligger i ett paket till mig under granen. Gärna i marinblått eller någon mysig pastellfärg.
  Jag gillar din blogg som den är och läser den varje dag. Jag har ungefär samma kroppsform som dig och du ger mig mycket tips och idéer till shopping.
  Så, min önskan är att du fortsätter blogga om allt du bloggar om nu; lite smink, lite skor, lite väskor, lite om dig själv och så provrumsrundorna (de gillar jag extra mycket ). Tänk om man skulle få hänga med dig en dag på stan, det skulle jag gilla!
  Önskar dig en fin jul! Hälsar Sara

 40. Min önskejulklapp är en mysig och romantisk weekendresa till London med min sambo. Vad vore då bättre än att få packa ned ett nytt underklädesset i resväskan! Jag följer din blogg och tycker att du förmedlar superbra tips på kläder för oss vackert kurviga tjejer! Du bjuder även på dig själv på ett härligt sätt. Då jag älskar både mode och inredning är mitt enda tips, om du skulle springa över några trevliga inredningsdetaljer att blogga och tipsa om. Önskar dig och alla dina läsare en god jul!

 41. Jag önskar mig några nya bh och matchande trosor! Behöver prova ut ny storlek då jag misstänker att jag nog köper fel på egen hand. Jag vill börja 2018 på bästa sätt. Man ska vara fin under kläderna också. Då mår man bra !
  Din blogg är superbra. Du är en vanlig tjej som förmedlar lite glitter och glamour på din provrundor. Så bra att det är från de vanliga kedjorna du tipsar. Då har vi råd. Ja lite sminktips. Du har så fin ögon makeup.
  God Jul Louise!

 42. Hej Louise!
  Jag har önskat mig ett par solglasögon med styrka. Det är inte längre hållbart att sätta ett par solisar utanpå mina vanliga glasögon, för det första funkar det knappt, för det andra ser jag ut som en idiot 😉

  Bloggmässigt önskar jag att du fortsätter med dina provrundor. Du borde få provision på dem, vet inte hur många ggr jag köpt kläder utifrån din rekommendation!

  Kram och god jul!

 43. Jag skulle älska att hitta en ny gosig pyjamas, att ersätta min gamla favvispyjamas från 2006, under granen. Klädtipsen tycker jag mest om på bloggen, skönhetsavdelningen är inte riktigt min grej.

 44. Det jag hoppas på att hitta under granen är samma saker som jag önskat mig varje jul sedan jag var en liten flicka – böcker, böcker och åter böcker! Den ultimata julklappen att både ge och få, ger man bort en bok man själv älskar är det som att man ger bort en liten del av sin själ. Dessutom är de himla praktiska att slå in, och det är bra för mig som är en paket-perfektionist och måste ha alla vikningar, tejpbitar och snören helt perfekta.
  En julönskning jag har till hela världen är ökad empati och mer kärlek i människors hjärtan, för det saknas verkligen idag.
  Här på bloggen uppskattar jag de mer personliga funderingarna och åsikterna, och ser gärna mer av dessa inlägg.

 45. Härlig tävling! Jag önskar mig PTR pumpkin enzyme mask av maken så får se om det finns under granen! Skulle jag köpa nått själv skulle det bli underkläder 🙂

  Älskar blandningen av allt i din blogg. Tar gärna emot ännu mer tips på kläder/smink och annat du gillar. Även mer djupa skriverier om diverse önskas.

 46. Åh vad kul! Jag önskar mig flera saker. Den minst realistiska är en tjejresa till NY (snälla Tomten!). Mer realistiskt är regnkläder, tråkigt men behöver det verkligen. En morgonrock önskar jag mig också, min gamla har ett stort hål, alltså över en dm långt . Jag känner mig inte så het i den. Och trosor med hög midja! Det önskar jag mig typ varje år. Jag har några fina från Åhléns men de tappar passformen väldigt fort.

  Jag tycker att du har en väldigt bra blandning redan. Kanske mer av hur man kombinerar till olika outfits? Nu håller jag tummarna hårt hårt.

  God Jul! Puss o kram!

 47. Vilken rolig tävling! Tänk att få gå in i en Twilfitbutik och kunna ”välja och vraka” bland allt fint.

  Jag har haft en svår depression och kan konstatera att utsidan och hälsan förfallit de senaste åren, precis som många andra områden i livet. Nu börjar det äntligen vända litegrann och under granen skulle jag gärna hitta en ego-dag. Tänk att få gå i affärer en hel dag, kanske köpa ett fint underklädesset och en mysig morgonrock hos Twilfit, gå till frisören och få en uppfräschning av håret och kanske ta en massage. Vilken dröm!

  Jag läser din blogg eftersom jag uppfattar dig som genuin och skulle gärna ta del av fler tjuvkik från ditt privatliv. Jag skulle också uppskatta inlägg där du visar hur du ”klär upp” och ”klär ner” en outfit. Det vore också kul att läsa om hur du spår modeåret 2018. En annan önskan är tips om outfits för olika stilar. Slutligen har jag fått känslan av att du inte bor jättestort men har mycket kläder och jag undrar därför om du har tips om hur man organiserar sin gardeorob 🙂

 48. Jaaaa, hurra för en underbar vinst!!!
  Det finns bara ett paket som jag vill ha under granen. En flygresa till New York för att träffa min kärlek. Vi har inte setts på 6 månader. Hej långdistansförhållande, du är så underbar, speciellt nu till jul och nyår!

  Hur är det med ekologiska kläder i alla dess former? jag ser gärna att du har lite mer fokus på det. Annars har du en väldigt fin och bra blandning! 🙂
  Ha det gott!

 49. Oh (:

  Roligt med tävling i juletid,
  i bloggen vi alla fastnat vid.
  Tips och råd, om smink och kläder,
  Louise, du har något för alla väder!
  Mer av din kunskap om hud vore toppen,
  och fortsätt att prova för den kurviga kroppen!
  Vore även kul att se dig mer i videos,
  med eller utan tester av deos;)

  Och sedan vad en önskar att se under granen,
  hmm…

 50. Åh nej! Halva mitt rim försvann! Haha.

  Gick iaf ut på att det gärna får vara en överraskning i form av ett rouge (alltid velat testa Nars Orgasm).

  God jul!:)

 51. Åh! Jag skulle SÅ behöva ett par BRA BH:ar. Var och testade på Kappahl, men ingen satt bra på mig.

  Under granen hade jag gärna sett en god jul. 🙂 Jag älskar julen, men klappar behöver jag inga. Om jag slipper migrän och stress och alla gäster är glada så är jag nöjd.

  Jag vill se mer av kläder från ”vanliga” butiker som finns överallt. Kläd-/matchningstips gillar jag!

 52. Jag önskar mig en lugn och stämningsfull jul, det har varit en höst fylld av motgångar. Jag vill gärna ha något pyttelitet paket med något fint till mina öron då jag tappat ett guldörhänge. Å vad jag skulle bli så glad om jag vann. Jag skulle köpa något till mig själv, när man har 5 barn blir det inte så ofta något till bara mig. På bloggen gillar jag mest att se kläderna provat och att du provat kläder som finns överallt, men helheten är bra… Bra blandning av mode, skönhet och privat. Det är fantastiskt att du delar med dig… ❤

 53. Åh jag önskar att det i ett paket låg biljetter till en öl och whiskymässa i Göteborg och en hotellnatt!
  God jul till dig!

 54. Jag får inga paketer men jag hoppas att jag får en fin och mysig julafton utan ledsamhet .

  Tycker du skall fortsätta blogga om det du känner du vill skriva om , allt är av intresse.

  God Jul fina du ❤️

 55. Och på bloggen tycker jag att du har en bra mix av mode, skönhet och lite privat. Så keep up the good work! Favoritinläggen är ändå när du varit ute på klädprovningsrundor!

 56. Jag läser på högskolan och skulle helst se en handväska med ett vadderat datorfack under granen. Det är någonting jag kommer att använda varje dag ✨

 57. Under granen önskar jag mig från min sambo ett paket som gör mig riktigt överraskad. Något genomtänkt som visar att han har funderat en hel del extra på en klapp som verkligen skulle göra mig glad, utan att för den delen behöva vara dyrt och lyxigt.

  Jag läser din blogg dagligen och gillar dina personliga inlägg mest, så dem önskar jag mig mer av 🙂

 58. Twilfit, stället där jag mest fönstershoppat med tanken att någon dag ska jag också unna mig. Sen knackar vardagen på dörren och påminner om att det finns andra saker som måste prioriteras.
  Så jo, det vore helt underbart att få unna sig. Under granen skulle jag helst av allt ha en coverstitch symaskin, men även den tillhör kategorin ”någon dag ska jag unna mig”.
  Tack för en ljuvlig blogg. För mig som är plus size känner jag mig bekvämare med att se att det faktiskt går att klä sig med stil trots att man drar lite större storlek. Tack Louise och god jul från en annan skåning från Kristianstad-trakten 🙂

 59. Jag har önskat mig en massa böcker, främst politiska och feministiska sådana, för att få igång mitt läsande igen. Plöjde böcker som en galning när jag var yngre men har tyvärr tappat det de senaste åren. Hoppas kunna ta igen alla missade sidor under 2018!

 60. Önskar mig mest att i julklapp få finna en biljett till Jill Johnson thats life som kommer till Umeå den 16 mars.
  Och även s nya underkläder så jag få känna mig som en ännu vackrare kvinna ❤️
  I bloggen älskar jag då du provar nya kläder och berätta om ditt liv.
  Läser gärna mer om dina upplevelser som du är med på inbjudningar m.m
  Prova mer glasögon, mössor, asecossarer m. M

 61. Jag önskar mig den där lyxen jag aldrig unnar mig. Glamglow ansiktsmask, rituals-grejer, biljetter till en musikal. Det finns massor jag skulle bli glad för. Tror ändå jag ser mest fram emot att fä se de andra öppna de jag köpt. Älskar att ge bort julklappar.
  Jag gillar din blogg som denr men gillar du inredning så vore det kul med en blogg som tipsade om prisvärd inredning, inte bara 17000 kr lampor och ljusstakar i marmor och diamant. Att komplettera bloggen med lite hm home och Åhléns inredning tillexempel vore kul.
  Tack för en fin blogg, önskar dig allt gott o en god jul ✨

 62. Tänk om man kunde unna sig en riktigt fin och passande BH nån gång i livet?! Jag har stora bröst men alltid i ungdomen haft svårt att hitta rätt storlek i de vanliga butikerna och har fått klämma ner ”bröna” i fula kupor i helt fel storlek! Dessa år har också gjort mig snål och jag hänger ständigt på Lindex underklädersavdelning och drömmer IM Twilfit och Gustaf Mellbin.
  I år önskar jag mig plötsligt köksprylar! Har aldrig gillat matlagning men detta år har det vänt och jag har fått intresset för det så detta år önskar jag mig både en mortel, ett plättlagg och en wokpanna.

  Det var min mamma som fick upp mina ögon för din blogg och jag älskar alla fina inlägg om kläder som du provar i vanliga butiker. Har fått såå mycket tips! Senaste den metallicgröna från Gina som jag genast rusade iväg och köpte till mig själv i present i början av december. Fortsätt så gärna men detta! Annars tycker jag om att följa ditt vardagsliv!

  Fortsätt som du gör!
  Stor kram och god jul!

 63. Under granen i år önskar jag mig en skön bh som håller allt på plats utan bygel som klämmer och skaver Har letat länge men inte hittat någon med en bra funktion enligt mina önskemål.

  Du får gärna skriva lite om de bästa ställena i Sthlm där den som är modell större kanske kan lyckas hitta lite snygga vardags kläder utan att det blir stora hål i plånboken

 64. Jag önskar mig en skön,bekväm,bra bh Svårt att hitta med stor byst, o sen prioriterar man inte sig själv alltid med 3 gossar.
  Tycker att din blogg är bra,kanon att få tips om kläder,smink,smycken mm!
  God Jul

 65. Jag önskar mig två saker…påfyllning av min all time favourite hudvård från Neostrata och så önskar jag mig en schysst bh som håller melonerna på plats fram tills det att bebis kikar ut i april

  Och angående läsning på bloggen så kikar jag in här och följer på insta av den enkla anledningen att du hittar kläder som sitter snyggt…ofta plagg jag tittat på men ratat på galgen pga av missnöje med min kropp…
  Men så ser jag att du provat, tar mig i kragen och ofta blir det ett köp eller två. Du är min inspiration❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.