Vinn bh från Swegmark!

Vem behöver inte en svart bh? Det är en bas i min garderob och jag får ofta en favorit som jag använder och tvättar tills den går sönder. Gissa vad som hände häromdagen? Jo just så..min bh-bygel kröp ut och stack mig i armhålan. Vass som en liten sabel var den dessutom. Den har åkt i soporna nu för att försöka laga är inte lönt, been there done that och det håller max några dagar innan armhålan/mellan tuttarna får nya sticksår. Så nu är det dags för en ny svartis att ha under alla svarta kläder. Jag vill ha en helt vanlig, men snygg, att ha till vardags och som tål att tvättas ofta. Den här svarta från Swegmark har jag tänkt ska få flytta hem till mig. Och nu har du chansen att vinna en likadan!  Finns från 75b-85e.

Swegmark Smooth Line Padded Soft Wired Bra. Långt namn på en snygg bh men å andra sidan ska man ju inte prata med den. 299:- kostar denna snyggt rutmönstrade bysthållare.

Hur gör man då för att vinna denna bh? Jo det är facebook som gäller. Helst ska ni ju in och gilla men om du inte har fb och inte tänker skaffa heller, så kan du faktiskt vara med ändå.

Det jag undrar är hur många år Swegmark fyller i år?

Ni hittar svaret på deras facebooksida. Följ bara den här länken http://sv-se.facebook.com/Swegmark. Och ja även du som inte är medlem kan klicka och kolla svaret 😉

Sedan skriver du svaret och ditt namn här nedan. Jag drar vinnaren på måndag kväll så har ni helgen på er att tävla.

Lycka till! Kram /Louise

Kolla mer

52 comments

 1. Kul blogg o roligt med lite tävlingar! DU förgyller min vardag med dina braiga tips o roliga inlägg!
  75 ÅR fyller Swegmark.

 2. Swegmark of Sweden fyller hela 75 år!
  Att vinna en ny BH hade inte varit fel, med min stora byst sliter jag ut en BH ganska så snabbt! :/

 3. Swegmark fyller 75 år precis som min mormor:) , och vill gärna vinna en bh, diggar den svarta as snygg och ser välldigt bekväm ut!!!

 4. God kväll L! Idag kändes det som att det var vår! Massor av solsken och fågelsång. Så himla skönt! Jag känner hur jag ”vaknar” till liv, när det blir ljusare och ljusare ute.
  Är gärna med i utlottningen av BH. Den är superfin!
  Swegmark fyller 75 år.
  Ha en god kväll!

 5. Swegmark fyller 75 år och jag ska gifta mig! Jag vore sååå snygg med en riktig bh som håller formerna på plats!
  Kramar Ia

 6. Hipp hipp hurra! Swegmark fyller 75 år i år! Jag är i stort behov av en ny svart behå. Denna ser kanonskön ut, hoppas hoppas ;))

 7. 75 år blir gammtackan Swegmark! Jag har varit inne och gillat på Fejjan för lääänge sen redan (förra Swegmarktävlingen här)

 8. Hurra hurra hurra hurra – de fyller ju 75! Jag har dessvärre inte Facebook, men vill gärna vara med och tävla ändå. Skulle verkligen behöva en ny vardagssnygg BH, och hoppas därför extra mycket att du väljer mig 🙂 Måste också passa på att tacka för en superbra blogg!

 9. Hallå där, 75år fyller de! Nu håller jag tummarna att jag vinner för jag behöver en svart vardags BH jag med.. Kram kram/Jamie

 10. Hej hopp för 75-åringen Swegmark.
  Jag köpte en sport-BH från Swegmark häromdagen och är helnöjd.
  Har även gillat på FB och skulle bli överlycklig om jag vann en BH.

 11. Jag har varit inne och gillat på FB och även kollat hur många år Swegmark fyller i år och svaret jag kom fram till är 75 år.
  Håller tummarna på att jag vinner 🙂

 12. 75 år fyller Swegmark. Jag är inte riktigt där än men en 60 åring skulle väl också passa bra i den snygga bh:n.

 13. Jag har efter barn fått ny form på brösten… tyvärr mindre så en uppdaterad bh till nya verkligheten skulle sitta fint! 75 år blir Swegmarks. Tack för fin inspiration!

 14. 75 år 🙂
  En ny BH som sitter som den ska,
  vore ju väldigt bra att ha 😉

  Tack igen för att du fixar tävlingat/utlottningar där man inte måste ha FB!

 15. Härliga Swedmarks fyller 75 i år 🙂 skulle gärna vinna den modell du valt eftersom kupan går upp en bit så man slipper de förhatliga ”bullar” som uppstår när skärningen går mitt på bröstet – när man får 4 bröst istället för två. Här är det en tung D-kupa som gäller….

 16. Den fyller 75 år !!! Hipp hurra ! Åååh vad jag skulle bli super glad om jag vann. Älskar din blogg. Kram från Helen. 😀

 17. de fyller 75år! hurra hurra! vore ju kanon o vinna en ny fin bh då ja gått ner en del i vikt i alla mina bh sitter helt knas…

  tack för en bra blogg!

 18. Är det för sent nu??? Jag vill jättegärna vinna en bh, har letat efter den perfekta länge nu och den där ser väldigt fin och bra ut. Jag håller tummarna och hurrar för Swegmark som fyller 75 år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.