Vin med vänner igår och idag

Hej mina fina. Mår ni bra och laddar för Melodifestival ikväll kanske? Eller jobbar, ska ut och svira eller vad ni nu hittar på. Själv ska jag ut och ta ett glas vin med min kompis Janne så jag väntar på att han ska höras av. Till dess dansar jag runt och tar mig ett glas vin samtidigt som jag väljer kläder här.

Igår blev det en liten utgång med Rebecca. Med betoning på liten, eller kort snarare. Jag tror vi var ute i 40 minuter innan vi fick nog.

Vi gick till Rival där det var 90% tjejer då de flesta hade sett Pernilla Wahlgrens show ”Kort glad och tacksam”, och sen stannat kvar. Jag spanade på ett bord som vi snabbt tog när ett sällskap gick. Det var två fåtöljer och tre sittpuffar där. Så när två tjejer och en kille frågade om de fick sitta där så sa vi ja. De ägnade sig och sitt och vi åt vårt. Men det senare var ganska svårt då de där tre var så jävla högljudda att vi blev irriterade. En kvart stod vi ut på den platsen innan vi gick. Idioter. Nog för att man får prata men man behöver ju inte skrika. Bah!

Ut till Mariatorget för promenad hem. Och ett stopp för att ta med oss en pizza.

Var det kallt och blåste isvindar? Ja det gjorde det.

Trots att vi inte festade loss så vaknade jag ändå med huvudvärk för femte dagen i rad. Så jävla surt. Så jag har preppat med ansiktsmask och spikkudde och dikofenak här för att bli någorlunda fräsch.

Testade de här idag. Kände mig fräschare efteråt. Masken svalkar skönt och tar bort en del puffighet tycker jag allt.
Och grönt för att dämpa rött. Och aprikosorange för att dämpa mörka ringar.
Så här snygg blir man innan concealer och foundation. Bild från häromdagen, men jag såg likadan ut idag. Något mindre grönt kanske då jag lärt mig dosera den. Väldigt rinnig dock så jag vet inte om jag skulle rekommendera den. Ska leta efter en annan.
Som synes så försvinner det röda och gröna när man tar på foundation och concealer. Här har jag håret och läppstift kvar. Sen är jag strax färdig.

Ha en fin kväll vänner. Kram!

Kolla mer

1 comment

  1. Gud vad fin du är och du verkar så himla klok
    Gillar din blogg för att den visar både bra och dåliga sidor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.