Vilken härlig dag och kväll

Åh, vilken toppenmidsommarafton jag hade igår. Det var trevligt från början till slut. Alla var glada och trevliga, vädret var toppen, maten god och allt bara så…bra 🙂 Först var vi på Sturehof, sen drog vi vidare till Humlegården där vi satt i flera timmar och bara nöjt av sällskapet, knasiga förbipasserande, vädret, vin och jordgubbar. Vid det laget hade fem personer till anslutit. Sen avslutade vi kvällen med grillning på en jättemysig innergård. Jag hoppas att ni alla hade en bra dag, även ni som jobbade.

Idag har jag haft en riktigt slö dag då jag inte gjort många knop och avslutar nu den med pizza och tv. Hur gött som helst och jag tänker inte ha dåligt samvete över det heller. Som ni märkt har jag inte skrivit något om varken träning eller mat på sistone men eftersom i stort sett alla andra vip-bloggar innehåller recept och träning så behöver inte den här göra det. Inte just nu i alla fall. Lyckas jag gå neråt på vågen så lovar jag att berätta det och hur det i så fall hände 😀

Ni ska få några bilder från gårdagen också.

De här fina killarna var tre av oss som var med på silllunchen på Sturehof. Matthias, Fredrik och Lennox.
Inställningen på kameran hoppade runt lite så det blev suddigt men här ser ni lite av maten.
Att ha nubben såhär i krossad is i små flaskor till var och en är ett fint dukningstips. Enkelt och ser väldigt trevligt ut.
London och Per-Erik var så fina. Jag är dock glad att jag inte tog den där byxdressen jag också som jag funderade på. hehe
Fem sorters sill som var supergoda allihop.
Lunchgästerna.
Albin sitter så fint när det vankas champagne. Eller snarare champagnekork att bära runt på.
Bubbel och jordgubbar i Humlegården.
Har man ingen midsommarkrans sticker man sidenblommor lite här och var.
Det blev en gammal favorit i repris. Min 3 år gamla examensklänning fick fungera som midsommarklänning för jag hade varken tid eller lust att sitta och sy upp klänningen jag hade tänkt men som släpar i marken.
Här hade vi kommit till efterrätten som bestod av cheesekake och jordgubbar. Vid det laget satt vi på Matthias och Fredriks innergård.
Och så måste jag ju visa er den fina taklampan som Matthias tillverkat av gips, sidenblommor och gardinstänger. Så himla fin! En och en halv meter hög är den och ger så vackra skuggor på de vita väggarna.

Ja det var några av bilderna det. Det kommer ett par till sen på en kändis som satt vid bordet intill men som inte alls ville vara med på bild. haha. Jag tog såklart en hel drös bilder till men de är för det privata albumet. Nu blir det Bond-film här tror jag. Puss på er

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.