Versace for HM

Vet ni, nu kommer jag göra tvärtom från vad jag skrev i mitt förra inlägg. Det vill säga jag kommer visa kläder som jag förmodligen inte alls kommer att kunna ha själv. Men det var lite för mycket allmänintresse i den här kollektionen för att låta bli att ta upp den. Jag pratar såklart om Versace for H&M. Idag såg jag bilder på hela kollektionen på Sofis modes hemsida. Jag lånade bilder på det jag tyckte var snyggast så får ni själva gå och och kolla resten.

Mycket av Versaces kreationer är för vulgo för mig. Det är för mycket av både det ena och det andra och jag hade förmodligen känt mig som en julgran i de flesta av kläderna. Men här kommer som sagt det jag gärna skulle vilja ha.

Kollektionen släpps i butik den 17 november. Det råkar vara min födelsedag, så Versace  jag tycker att ni kan skicka mig den där väskan då 😉

Jag är ju i en silverperiod så vad passar mig bättre än denna blåsa? 😉
Päls är också helt rätt för moi. Gillar spännena
Den här väskan-ja tack. Bli min.
Den här vill jag såååå kunna komma i . Den är nästan en sådan jag skulle kunna köpa för att ha som bantningsmål till våren. Den här och ett par smala ljusa jeans till en solbränd hy.
Den här gula gör sig också bäst med lite färg i ansikte och på kropp. Bus eller riktig sol, bara det inte är blekt.
Jag är förvånad att de gör stilrena plagg. Den här gillar jag mycket.
Den långa klänningen. Också så jäkla snygg!
Gärna med den omskrivna skinnjackan över. Den passar till alla plaggen.
Killskärp som jag kan tänka mig på mig själv. Tjejskärpen lär jag inte få på mig och en del är ändå over the top.
Den här lär nog bli det dyraste plagget. Eller jackan. Men jag vet ju inte. Fast den här är inget jag önskar skulle ingå i min garderob. För mycket bling för min smak.
Det är mycket i kollektionen jag inte är ett dugg imponerad över men den här är ändå den underligaste. Är det en klänning eller lampskärm eller kan man ha den till båda delarna? Rysligt ful.

Det var mina val. Vad i kollektionen gillar ni mest?(kolla som sagt var Sofis mode för att se alla plagg)

Puss /Louise

Kolla mer

13 comments

  1. Lchf-muppen: ja de där kläderna lär nog bara komma upp till storlek 40 eller kanske 42 kan jag tänka mig. Väskan borde därför vara perfekt för mig, haha.
   Tack för berömmet!

 1. Oj oj, alldeles för mycket bling bling för mig! Men jättekul att du visar sånt med. Den sista klänningen var riktigt gräslig 😉

  1. Mari: haha, ja Versace är ju inte direkt kända för sin modesta och diskreta stil. Jag trodde inte det skulle finnas något i kollektionen jag gillar eftersom de vanligtvis är lite för vulgo för min smak. Men här fanns det faktiskt några plagg jag gillade. Men ja, den sista är inte ens vulgär-blinging utan bara ful.

 2. Skinjackan och den blommönstrade toppen är hur snygga som helst. Den sista är ett stort frågetecken. Fy faderen så fult. Vem ska kunna ha på sig nåt dylikt?

  Trevlig helg!

  1. kakaobnan: haha, ja man kan undra hur de tänkte men den där rysliga rosa saken? Kan inte tänka mig någon som kan passa i den hur snygg personen än må vara.
   Ha en fin måndag!

  1. Jeanette: samma här. Skinn och lampklänningen är lite för mycket. Eller mycket för mycket snarare. Ha en fin måndag.

 3. Skinnjackan och väskan är jag riiiktigt sugen på. Väskan skulle jag eventuellt kunna köa för faktiskt, behöver en lite ”blingig” skinnväska och den ser helt perfekt ut.
  Den där sista saken är en riktig styggelse, undrar om inte den skulle passa bra till någon hemsk peruansk dans.. dom gillar konstiga kreationer med fransar nämligen.

  1. Camilla: hahaha, ja det skulle nog vara det enda stället den där fula klänningen passar in på, peruansk dans. Håller med om väskan, den är riktigt snygg! Blingig men inte så det sticker i ögonen liksom. De andra var lite för mycket men just den…ja jag skulle också kunna köa för den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.