Vårmode vare här

Inlägget är ett samarbete och innehåller adlinks

Just nu har har Haléns 25% rabatt på kläder och hemtextil så jag tänkte passa på att visa några plagg jag själv gillar extra mycket. Använd koden 1730 för rabatt. Gäller till och med 19 mars och på märkena Amys Stories, Happy Holly, Beachwave och Trulymine. Det jag visar från Haléns här kommer från de märkena och inkluderas av rabatten.

Först den här klänningen. Den föll jag för direkt. Enkel, skön och snygg. Dock verkar den vara slut i just det här mönstret i kort modell just nu. Den finns dock som maxiklänning. LÄNK maximodellen Tessie.

Men just den här modellen som heter ”Tessan” finns även i flera andra mönster. Priset är 199 kr. Jag länkar till en i samma modell med annat mönster här.  Modellen finns i stl 32/34-52/54. Jag har 48/50. LÄNK Tessan.

Om man vill visa axlarna eller inte väljer man själv. Tror denna kommer bli en favorit i sommar. Gärna till jeansjacka när man behöver en sådan.

Jag vet inte om just det här mönstret kommer in i kort igen. Det bör den ju kan jag tycka då det är en nyhet.

Svarta byxor och enkel topp. Funkar alltid. Enkel svart topp från Cellbes. Etersom jag tycker att cellbes toppar och klänningar brukar vara ganska rymliga tog jag 46/48 som passar perfekt. De här topparna går från storlek 34/36 till 62/64.  (Det blev även en kortärmad vit) LÄNK  svart topp.

Och så byxorna då med sprund framtill som ger en vårigare look. Och gärna med loafers till. Dessa brallor finns i svart och marinblått från storlek 32 till 52 och i två olika längder. Jag har stl 52 på mig. Länk byxa. Och nix, de är inte prickiga, det är bara spegeln som är skitig 😉

Just dessa loafers är från Have2have och finns på deras rea för 199 kr (ord 398:-). Normala i storleken. Länk loafers.

Kolla mer

6 comments

  1. Supersnygga brallor, så coolt med sprunden framtills, så skorna framträder sådär fint!

    Sådana skulle jag kunna tänka mej ha…. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.