Varmfodrade stövlar och några byxor

Godmorgon. Vad kul att så många är med och tävlar om hårvård från Unite. Kör hårt så lägger jag ut vinnarna på tisdag.

Idag har jag inte jättemycket planer. Jag har en hel del jag bör göra men som sagt inga konkreta planer än, förutom att åka in till city och byta stövlar. Jag köpte ett par varmfodrade på Skopunkten för några dagar sedan men har velat en del fram och tillbaks över om de var rätt val. De var de enda jag testade den dagen och högg dem.

Jag tycker det är snyggast med riktiga skinnstövlar men just nu har jag inte riktigt råd med det och jag tycker att fejkskinn duger som vardagsstövel. Speciellt varmfodrade. Då lägger jag hellre mer pengar på ett par snyggstövlar i skinn och det har jag faktiskt flera par redan. Jag vill kunna få ner byxorna utan att spräcka dragkedjan och jag har upptäckt att Skopunkten är ganska bra där. Mitt förra par varmfodrade kom därifrån och de var jag supernöjd med. Vi får se om det blir något av nedanstående par eller några helt andra.

De här köpte jag. Jag kunde stoppa ner byxorna i dem och ändå få igen dragkedjan men det var på håret. Sedan är jag lite osäker på sulan. Lite tantvarning kanske. Men om man är osäker är det nog lika bra att byta. Velig? Jag? Nooo…
Jag funderar över att byta till de här istället.Främst för att de är vidare i skaftet och jag gillar skärningen och sulan. Det enda jag är lite osäker på är stickningarna i gubrunlaktig tråd. Men annars är de sköna och verkar varma.
De här är också snygga men jag vet inte hur de är över vaderna. Jag vill gärna kunna få ner brallorna i stövlarna när det är snö och slabb ute. Jag har inte kollat om de är fodrade men jag tror inte det.

Jag har tänkt skriva ett byxinlägg för oss som inte hittar på vanliga avdelningar. jag kan hitta tröjor, klänningar och annat i vanliga butiker men när det kommer till brallor får jag snällt hålla mig till plus-avdelningarna. Så här kommer några byxor jag testat för flera veckor sedan men inte blivit färdig att lägga ut.

Spräckelbrallor från Lindex generous. Mjuka och sköna men ändå riktiga byxor och inte tajts.
299:- för dessa. Ingen smickrande bild men hur ofta står man såhär? Det var bara för att visa mönstret lite bättre. Länk här.
De här har jag visat förut men tänkte att de tål att tipsas om igen eftersom jag själv köpt dem 😉 399:- också på Generous.

Det finns såklart väldigt många andra byxor men det är så tråååkigt att prova att jag helst bara gör det om jag själv behöver nya.

Ha en fin förmiddag alla. Kram!!

Kolla mer

7 comments

 1. Supersnygga byxor, båda två!:)
  Får nog kolla och prova dom båda…tack för tipset!
  Tycker att stövlarna som du har tänkt att lämna tillbaka är jättesnygga, men kanske är det åldern, tant som jag är…;););)
  Förstår att du är osäker om sömmen är brun på dom andra, men själv har jag smörjt sömmen på mina kängor med svart skokräm, så då fick jag svart/mörkare sömmar, ett tips!

 2. Hej, det får bli en sväng till grannstan och kolla jeans för mig ser jag 🙂 Dessa affärer finns inte ens här, jaja… Stövlarna du funderat på med avvikande sömmar var gôrsnygga!
  /Älla

 3. Vela på du 😉 är man inte nöjd så blir dom bara stånde annars. Jag leade som en gris rent av sagt efter Guld (kängor med foder) som inte kostar skjortan och som ser ut som jag vill. Hittade ett par till slut, men jag fick leta bra innan jag hittade rätt. Har ju problem med fötterna, sen var inte min plånbok specielt sammmarbetsvillig 😉 när jag vill ha ett par för 600-1500 kr, nja eller snare det vad var jag hittade först. Dom jag hittade kostade 499 och det sved som bara den. Men jag är nöjd och maken med. Jag vill verkligen ha dom fina byxorna med nitarna, :). Hoppas du får en jätte bra dag i dag kramar.

 4. Jag gillar sko nummer 2 bäst, låter ju helsnyggt med sömmar i avvikande färg! Själv har jag satsat på ett par röda mockakängor i höst av märket Savita. Sååå snygga och sköna! Har dock aldrig hört talas om märket förut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.