Värmer mig i en duffel

När jag ändå är på gång att visa höstkappor får ni en till här. En duffel. De blir aldrig omoderna, kanske mer eller mindre poppis, men aldrig ute ur modebilden. Personligen älskar jag dufflar och har två stycken redan, en röd och en grå. Nu en svart också så jag får ta och sälja av lite av mina gamla kappor och jackor tror jag. Nu var den första jag beställde för stor så jag fick returnera och byta till en mindre. Och tyvärr har de hunnit ta slut sedan dess så duffeln finns bara i största storleken som är 62/64. Men jag hoppas den kommer in igen i mindre storlekar, jag tror den började på 36. Så jag tipsar ändå nu när jag fotat och allt 😉 Ni får hålla utkik efter påfyllning om ni gillar den.

img_9516.jpg Jag har storlek 46/48 i den här vilket är lagom. LÄNK

img_9526.jpg Huvan är avtagbar men den kommer jag självklart behålla på. Perfekt när det regnar eller snöar och man glömt paraflax hemma.

img_9523.jpgSom sagt, jag hoppas att den här kommer in igen för den är riktigt fin tycker jag och passar alla åldrar.

Kram på er!

Länken är affiliate, vilket betyder att jag kan tjäna en slant om du vill använda den som tack för tipset. Jag blir himla glad när ni gör det ♥

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.