Vårjackor som går upp till stora storlekar

Hej på er vänner. Ja även om våren ser lite seg ut än så länge så börjar det bli dags att skaffa vårjacka. Jag skriver det här varje år för jag vet att många är sena med att skaffa jacka. Man går ut i april när våren redan är här och blir förbannad över att det är svårt att hitta jacka. Nu är det väl förvisso skillnad mellan småstäder och stora när det kommer till utbud, men jag vet själv hur det var när jag jobbade i klädaffär och arga kunder kom och ville ha jackor när de var slut. Så…var ute i tid är mitt råd.

Här tänkte jag ge några tips från Cellbes. Jag har samarbete med dem men även om jag inte haft det så uppskattar jag att de har många kläder upp i stora storlekar. En del upp över storlek 60. Just de jag tipsar om här går inte riktigt så långt upp men jag brukar ju mest tipsa om sådant som jag själv kan ha och gillar.

En annan trend i vår är trenchcoats, men återkommer till dem. Först kör vi några jackor.

Den här gillar jag. En vanlig jeansjacka i rätt färg med snygga slitingar. Den här vill jag ha. Finns från storlek 34-52.
LÄNK jeansjacka.

Den här ska jag testa. Jag älskar sjalar och solglasögon på våren. Den här kommer bli kanon till jeansjacka.
LÄNK sjal.

Varje vår och höst är det dags att plocka fram skinnpajen igen. Jag ska testa en från Cellbes, just nu minns jag inte om det var den här eller den nedanför. Båda är snygga så det blir en överraskning när den kommer. Stl 36-56.
LÄNK svart skinnjacka.

Just skinnjackor är ofta svårt att hitta i större storlekar så jag är glad att de här finns upp till stl 56.
LÄNK skinnjacka.

Och så har vi vårens stora trend – bomberjackorna. Klädföretagen fortsätter spruta ut sig dessa jackor och de finns i såväl mönstrat som enfärgat. Med broderier eller utan. Den här ser fin ut tycker jag. Stl 32/34-52/54 LÄNK blombomber.

Rosa var höstens stora färg på bomberjackor, jag tippar på att vi ser den trenden fortsätta i vår. Stl 32/34-52/54.
LÄNK bomberjacka

Ibland kan det enkla vara snyggast. En helsvart slät jacka är aldrig fel. Finns även i mörkblått.
LÄNK bomberjacka.

Kolla mer

4 comments

 1. Ja jeansjacka är snyggt köpte en för flera år sen som jag trivs så bra med. Är dålig på att använda vårjacka, ibland blir det ju sommarvarmt direkt. Har mycket koftor som som kavajer som jag använder på våren men ibland är det ju skönt med något vindskydd. Däremot en trenchcoat har jag velat ha länge så jag ser fram emot vad du hittat där! kram

  1. Ja det är ju så, från vinter till sommar direkt med typ en veckas vår. Jag vill ha meeer vår. Hoppas på en fin sådan i år så man kan använda vårkläder oc inte gå på sommargrejset direkt. Återkommer med trenchcoats. Kram!

 2. Jag har en jeansjacka som är säkert 15 år gammal, men som jag älskar och använder varje vår (och sommar vid behov). Har inte provat någon som jag gillar bättre, så den hänger nog med i år också.
  Jättesnygg sjal, den skulle man ju vilja ha till jeansjackan!

  1. Ja det är fördelen med jeansjackor – de blir inte omoderna och blir bara snyggare med tiden. Tills den går sönder..
   Så behåll din favorit, det hade jag gjort.Så snyggt till klänning till exempel.
   Ja jag föll också för sjalen så den är på väg hem till mig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.