Vårigt söt klänning och blus

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Indiska

Godkväll kära ni. Måndag, ny vecka och sommaren som var här ett par dagar fes och försvann. Men den kommer ju tillbaka, vi är ju trots allt bara i april. Och jag var inte riktigt redo för sommar än känner jag, vår först tack. Gärna en vacker sådan 🙂

Nu ska jag och Jessica som är på besök snart ta och släcka här för båda ska upp och jobba imorgon, men först tänkte jag tipsa om ett par plagg.

Den här blusen. Riktigt söt tycker jag, men färgen är inte riktigt jag. Den är fin, men jag känner mig inte hemma i hallonrött. Jag kommer beställa den i svart eller/och vitt istället. Länk blus.

Eftersom mamma fyllde år förra veckan så fick hon den här av mig. Så kan jag beställa annan färg. Kostar från 299 kr. Finns i 4 färger och i storlekarna 34/36-62/64.

Men jag gillar modellen. Söt och enkel. Så jepp, såna får det bli.

Ja ingen som varit inne i en klädbutik de senaste månaderna har väl missat att det är blommor som gäller i vår och sommar. Den här testade jag på Indiska. 299 kr.
Länk blomklänning.

Riktigt skön, den känns lite som ett nattlinne. Jag funderade över om den ser ut som det på mig också, så jag har inte riktigt bestämt mig. Behålla eller inte.

Gummiband i midjan för lite mer formframhävning.

Nej sockar till är inte så vackert…jag tänkte mest bara visa längden. Ner på halva vaden ungefär alltså.

Det var kvällens tips, nu är det sova för imorgon är det långdag på jobbet med lämning av numret som kommer ut på fredag.

Kram!

Kolla mer

6 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.