Våriga outfits och rabatter

Vad sägs om ett par inspirationskollage? Det var ju ett tag sedan nu och eftersom Ellos har en ny rabattkod som ger 50% på en vara + fri frakt så kör jag på saker från dem. Enklast så. Nu är det inte alla av plaggen nedan som man kan använda rabatt på så häng mig inte för det. De är tänkta som inspiration och det finns ju väldigt mycket annat man kan använda rabatten på. För egen del lär det bli den där svarta(eller blå) parkasen jag babblat om, eller ett par blå Kajsa-jeans. Och gillar man det jag visar här så är det ju inte dödyra priser från början. Vill ni komma direkt till produkterna har jag länkat under bilderna.

Jag lade ju även upp ett gäng vårkappor och jackor för ett par veckor sedan. Nu kan ni använda rabatter på dem, bra va 🙂 Länk till inlägget HÄR.

Och så rabattkoderna då. Både Ellos och La Redoute (en del jackor från inlägget ovan är från La Redoute)

*Ellos 50% på dyraste varan + fri frakt har kod: 295856

*La Redoute 40% rabatt* på din dyraste vara + 20% rabatt* på resten har kod: 412834

Jag kör med samma grund i båda kollagen, nämligen kofta, jeans och sneakers. Same same men ändå olika. Det kan vara snyggt att i det blå kollaget byta ut linnet mot ett mintgrönt till exempel. Eller om man inte gillar sneakers går det ju lika bra med kängor eller boots till. Eller ballerinor för den som gillar det. De är inte min cup of tea då jag tycker de ser ut som bebisskor. Hellre sneakers för denna här 🙂

20140325-121511.jpg
Uppe från vänster: *Linne 99:-  *Halsband Cornelia Webb 549:-  *Kofta 349:-  *Jeans 499:- *Klocka Esprit 699:- *Väska i kalvskinn 699:-  *Converse 699:-

20140325-115536.jpg Uppe från vänster: *Kofta 349:-  *Armband 149:-  *Linne 99:-  *Sneakers Svea 649:*Mockaväska 699:-  *Klocka Casio 1599:-  *Jeans Junarose 699:-

Vill ni ha fler kollage?

Puss o kram /Louise

 

Kolla mer

6 comments

 1. Ja det är inspirerande med collage!! Nu slog jag till på en svart parkas jag med, så användbart. Men blev också sugen på den rosa koftan, kanske kommer en till kod snart=

  1. Hehe, ja man vill ju ha mer än EN sak 😉 Du får väl regga ett konto i makens (jag vet inte om du har någon) eller någon annan närståendes namn 🙂 Och beställa i det också. Vill ju själv ha jacka, klänning, skor, jeans och lite till. Jag fick en kod igår på 40% + fri frakt av en läsare. Går kanske att använda den annars? Kod 299602

 2. Ja, tack. Jättebra med collage och förslag på kombinationer! Jag beställde Kajsajeans förra året efter tips av dig och gillar dem jättemycket. Tack!

  1. Vad bra 🙂 Hur är de i storleken? Ska man gå upp en storlek eller ta sin vanliga? Med tanke på hur små Lindex och kappahls varianter på boyfriendbrallor är tänker jag…

 3. Åh, nu ska jag slå till på kappan.
  Vilken storlek har du? Tycker alltid det är så svårt med storlekar 🙁

  1. Menar du parkasen? I så fall har jag 50 i den. Ofta brukar jag läsa vad andra tycker innan jag beställer. Det kan i och för sig bli helt knäppt det också för någon kan tycka att plagg är jättelitet och en annan upplever det stort. Förstår inte hur det kan vara så i och för sig. Men jag brukar gå på vad det stora flertalet tycker och det stämmer oftast. Jag tycker att parkasen är ganska normal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.