Vårens jeans och jeansjackor

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Godmorgon finingar. Hoppas ni har en bra start på dagen? Själv lade jag mig tidigt igår så jag ska vara lite piggare idag än igår. Då började dagen med att mobilen hade självdött under natten och inte ville ta emot laddning, så den ringde inte. Men som tur var vaknade jag av mig själv. Men det blev en stressig start på dagen. Blörk.

Här i Stockholm är det väldigt snömoddigt på vägar och trottoarer, jag har inte sett röken av en enda sketen liten snöplog här. Så jäkla kasst. Man hasar sig liksom fram genom modden så det är absolut ingen vårkänsla än på ett par veckor. Men den kommer! Och med våren kommer jeansjackor, som i år är hetare än på länge. ALLA butiker har jeansjackor, och trenden med broderat håller i sig. Så jag har beställt en med lite broderi från Cellbes.

Just nu har Cellbes dessutom 20% på denim så passa på om ni ändå har tänkt köpa. Och just det ja, den broderade jeansjackan från Kappahl som är ny och oanvänd finns fortfarande kvar i min bloppis. Storlek L om någon är intresserad (vill man ha måste man vara tydlig).

Jag har alltså skickat efter den översta till höger. Finns i kjol också men jag är en sopa på att använda kjol trots att jag egentligen vill. Men det blir bara inte av.

Länk Cellbes

 

Ps. Ni vet att Cellbes har herrkläder upp i stora storlekar också va? 20% på denim gäller såklart även för herr. Länk Cellbes herr.

Kolla mer

3 comments

  1. Vill också ha kjol oftare, det faller oftast på att jag (iaf vintertid) måste ha strumpbyxor under,och mina går alltid sönder, eller så åker de ner, eller känns obekväma..suck.

    1. Vill rekommendera t ex HMs light shape shorts, att ha ovanpå strumpbyxorna. Funkar jättebra, strumpbyxorna sitter på plats, och känns inte konstigt. Dessutom super mot lårskav under perioden man inte har strumpbyxor. Har definitivt revolutionerat mitt kjolanvändande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.