Våren på Indiska del 1

Hej på er alla! Nu har jag packat ihop mina pinaler i Osby och sitter nu på tåget mot Stockholm. Det kommer bli spännande att se hur jag ska manövrera en jääääättestor resväska, ryggsäck, handväska och en bag. Men men, bara jag tar mig upp till taxin så är det lugnt 🙂

Idag har jag varit och gratulerat en kompis som fyller år. Vi gick i samma klass och det är alltid samma nöje att påpeka att hon är så jäkla gammal nu, det vill säga 42. Med tanke på att jag själv fyllde 41 ganska nyligen. Muuahaha. Efter paketöppning blev det prinsesstårta. Jag har varit så otroligt trött på prinsesstårta(är ingen kak och bakelse-människa. Godis är min last) att jag knappt velat titta åt en på flera år, men idag var det så jäkla gott!

Jag orkar inte hitta på en snygg övergång till att jag nu ska visa vårmode. Det får bli ett lappkast bara och så hamnar vi bland kläder och inredning efter packning och tårta. För en och en halv månad sedan var jag på Indiskas visning av vårmodet. Det fanns mycket snyggt där jag vill ha. Ett par saker vet jag att jag kommer få, härligt 🙂

Eftersom jag har cirka 40 bilder delar jag upp det i flera inlägg så det inte ska bli så långt att scrolla. Upplever ni fortfarande problem med detta? Calle och Ellinor kollar nämligen på vad vi kan göra för att snabba upp sidan.

Här kommer första delen av våren från Indiska.

indiska1

indiska3Den här klänningen gillar jag, även om jag väl för det mesta föredrar enfärgade plagg. Men snygg med ett par svarta stövlar och ett svart halsband.

indiska5Jag vet att många av er gillar prickar och det brukar man kunna hitta på Indiska. Så även till våren.

indiska2Den här ska jag lägga mina små vantar på när den kommer i butik. Jag minns inte när det var men ska ta reda på det.

indiska7Har jag sagt att jag gillar koftor? 😉

indiska4Den här tröjan kan man även ha som kofta. Jag provade den i somras fast då i en korallfärgad modell.

indiska8Snyggt cerise ormprint. Det kommer bli en del cerise och blått till våren hos Indiska.

indiska11Som synes, blått och cerise. Det kommer samsas med grönt, svart och vitt i början av våren. Våren börjar alltså i januari i butikerna.

Det här var första delen av Indiskas vår. Jag tar resten i två inlägg till så ni slipper scrolla ihjäl er om ni till exempel läser i mobilen.

Kolla mer

8 comments

  1. Inga scrollproblem för mig i alla fall!
    Jättefina klänningar och jag blir sugen som 17 att åka på shoppingresa till Sverige snart igen. Men först måste jag se till att tjäna lite pengar… ”Back to work” säger jag strängt till mig själv!

    1. Haha, ja det är ju så tyvärr att de där pengarna behövs för att få shoppa loss…Bra att du inte har scrollproblem. Vet inte om de som påpekat det fortfarande har det.

    1. Om vi menar samma så är det mer en klänning än blus och ja den är så himla söt. Jag tror absolut att den kommer i xl. Det mesta av indiskas plagg går upp till xl, förutom stickat där det bara är ett fåtal som görs i xl. Detta hoppas jag dock att de kommer ändra på.

    1. Hej Emma. Den kommer i butik den 20 januari. Ofta blir det ett par dagar innan har jag märkt. Men omkring då i alla fall. Den kommer kosta 349:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.