Valborgsfirande i stillhet

Hej rara ni! Jag hoppas att ni haft en fin Valborg och 1 maj. Jag själv är fortfarande dyngförkyld så igår sov jag mest hela dagen för att försöka bli friskare. Vi var en sväng till Emporia också där jag lämnade tillbaka en klänning, men jag kände mig så eländig att jag inte orkade ta en provrunda utan gjorde bara vad jag skulle och sen tog vi en glass.

Uppe på Emporias tak. I handen har jag en päron och mangoglass. God? Oh yes!

Men när vi sen kom hem så slängde jag mig i soffan med täcke och kudde och sov medans T fixade i trädgården. Rättvis arbetsfördelning 😉

Men eftersom det ju var Valborgsmässoafton ville jag titta på en eld. Eller i alla fall känna lukten av en. Så vid 21 när jag piggat på mig nog målade jag läpparna och kammade mig och så körde vi iväg för att kolla in en brasa en liten stund. (sorry för att ni inte får se bilder på min käraste, men det kommer. Sen.)
Det blev till Sibbarp och brasan ute i vattnet. Här har jag btw T’s Samsung som tar så mycket bättre bilder i mörker än min Iphone. Jag behöver byta upp mig. Jag vet inte om IPhone x tar bra bilder när det är halvskum belysning. Nån som har koll?
Så otroligt mycket grynigare med min 6s…

Idag mår jag lite bättre som tur är, och förhoppningsvis helt bra på fredag. Då hoppas jag också att Sas konflikten är över så resan till Paris blir av.

Nu ska jag kolla en film och mysa lite med min goding.
Puss på er

Kolla mer

5 comments

  1. Vi hade valborgsfirande men utan eld.
    Jag har Samsung S10 och den tar grymma bilder, har inte haft iPhone så kan tyvärr inte jämföra.

    Du kommer säkert iväg till Paris, dom får boka om till annat bolag mina söner åkte till London igår skulle åkt sas men fick åka Norwegian istället.

    Krya på dig

  2. Har precis bytt från iPhone till huawei p30 pro. Och den tar helt galet bra bilder. Av försäljaren fick jag förklarat att iPhone (är det x som är nyast) inte har en lika bra kamera men ett högre pris och det argumentet gjorde mig villig att prova android efter att bara haft iPhone. Än så länge är jag sjukt nöjd men det tar ett tag att ställa om sig 🙂

    1. Ja det är ju det där med att ställa om sig, plus att jag har allt annat i apple så de synkar liksom (dator, padda, klocka) med mobilen. Men jag vill ha bättre kamera. Så det blir kanske byte för tyvärr känner jag att Apple halkar efter i teknologin…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.