Vad sägs om en vardagstopp…till?

Nu tycker jag faktiskt att det kan komma ut lite fina klänningar i butikerna så jag kan testa annat än vardagströjor. Nog för att jag själv behöver vardagströjor mer än söta klänningar, men det går ju faktiskt att ha klänning till vardags också. Om jag skärper mig lite och skippar att bara köra på bekvämt. Även om klänning också är det. Beroende på vad man har under då, för strumpbyxor är verkligen inte mitt favoritplagg i världen. De går sönder, hasar ner i grenen osv. Oh well, sånt löser sig. Bara klänningarna kan komma ut snart. Om inte annat gör de mig glad.

Men i klänningsbriststider får ni ännu en vardagstopp. Och ett halsband som bonus.

Långärmad topp från Vero Moda. Kostar 159:- eller så..
Långärmad topp från Vero Moda. Kostar 159:- eller så…Trollsländan från samma ställe.
Jag gillar båtringningen som visar linnet under. Snyggt att sätta ett i annan färg också. Lysa upp med ett knallrosa kanske?
Jag gillar båtringningen som visar linnet under. Snyggt att sätta ett i annan färg under. Lysa upp med ett knallrosa?
Halsband från Vero Moda (kan vara märket Pieces, minns inte)Funkar både för att piffa upp en svart trist vardagströja eller blinga till finklänning på fest.
Halsband från Vero Moda (kan vara märket Pieces, minns inte)Funkar både för att piffa upp en svart trist vardagströja eller blinga till finklänning på fest.

Nej lite kaffe nu så jag orkar fortsätta skriva kanske? Är trött som en get idag efter att absolut inte sovit ett skit förrän i morse. Jag slumrade till vid halv sju, för att vakna en timme senare av att jag skrek och alla hårstrån på kroppen (kände mest av benstubb och armhåren) reste sig i givakt av en mardröm. Fy så obehagligt. Sedan började telefonen ringa. Jag hoppas tröttheten kommer sitta kvar ikväll för då lär jag somna ovaggad.

Puss /L

 

Kolla mer

5 comments

  1. Alltså, jag bara måste tipsa om KappAhls Hold me, Squeeze me 50 den strumpbyxor. Jag har alltid HATAT alla strumpbyxor just för att de hasat ner i grenen, men dessa gör det icket. Har använt dom i minst 2-3 år och de är fortfarande lika bra. Går upp till 44-46, men jag som egentligen är 48-50 kan ändå ha dom. Tipselitips 🙂

    1. Tack för att du läser och gillar 🙂 Ja nu börjar det rycka i vårtarmen och jag vill ha klänningar och vårjackor och fina skor. Rejält trött på vinterstövlarna nu. Kram

  2. Det bästa tipset jag har på strumpbyxor är att sätta ett par trosor ovanpå! Jag vet, det låter tokigt men med ett par tighta trosor ovanpå strumpbyxorna så hasar de alddddrig ner, oavsett kvalité 🙂 Det är bara at hoppas att ingen råkar se vad man har på sig under 😉 haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.