Vackra gnistrande juveler samt test av mascara och kajal

Hej vänner
Sorry för lite kass uppdatering men igår var det fokus på julklappar och fika med min vän Tess. Det blev dock bara en klapp igår så jag har på gått på jakt idag också.Efter jobbet rusade jag runt som ett skållat troll men hittade mest bara saker till mig sjäv, haha. Imorgon blir det också full rulle med jobb först och sedan hem och packa och annat som ska fixas, för tåget mot Osby går kl 5.21 på onsdag morgon.

Igår när jag och Tess fikade hade hon med sin en försenad födelsedagspresent. Ni som följer mig på Instagram har redan sett men jag vill visa er andra också. Och ett par andra saker.

20121217-224815.jpg Det blixtrar som diamanter om både armband och örhängen. Så fina.
20121217-225152.jpg

Och här blev skenet från ljuset så fint att jag tog med den bilden också.

20121217-225544.jpg Eftersom jag gillar Maybellines vanliga Colossal mascara så tänkte jag att jag testar en sådan här julask med extra svart mascara och kajal. Eftersom jag bara hade två cm kajal kvar och man dessutom fick en pennvässare på köpet slog jag till. Jag testade i morse och faktum är att jag är nöjd. Kajalen gav färg bara man nuddade den vid huden så jag var rädd att den skulle smetas ut direkt men nej, den har suttit som berget hela dagen. Mascaran också. Definitivt värt att slå till på en julförpackning till dig själv för 159 kronor. Jag hade dessutom 20% så 127:- var ett klipp 🙂 Fransarna blir längre av Une mascaran men tjockare av den här.

Nu ska jag fila mina klovassa tånaglar (det går på riktigt sönder ett par strumpor om dagen trots att jag filar dem) ner till skinnet. Klippa och fila så det inte GÅR att riva sönder fler. Jag är som den där vasskloade Velociraptorn från Jurassic Park. Samtidigt som jag går loss på dem ska jag kolla sista Date and the city. Om ni fellow-singeltjejer missat det så kolla på tv3 play.

Sov gott sen sötisar. Puss o kram

Kolla mer

7 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.