Vacker vår och klump i magen

Huvudvärk och klump i magen. Det är lite hur jag mår just nu. En av anledningarna är det här med boende. Idag är det en månad till mitt kontrakt på lägenheten går ut och det oroar mig som fasen. Och jobb, det behöver jag också.

Och en massa andra saker som jag inte delar här, men allt som allt gör att det är tufft just nu. Så pass att jag börjat gå och prata med ett proffs som kanske kan hjälpa mig att bena ut saker och ting.

Men det finns såklart ljuspunkter också. Som att ett kul samarbete nog är på gång. Att jag tänker dra till Stockholm nästa vecka. Det är afterwork med Adtraction, och så hoppas jag kunna träffa vänner när jag är i stan. Och en annan ljuspunkt är att vi är i maj månad som är den vackraste av de 12 i mitt tycke. Naturen är intensivt grön och dofterna är helt underbara.

I måndags var vi en sväng hos mina föräldrar i Osby. Jag passade då på att visa några av mina smultronställen, som Näset där man står mitt emellan norra och södra Osbysjön. Här är södra sjön. (tror jag, om jag har fel får ni rätta mig).
Solen var på väg ner.
Doften av syren alltså…Jag stannar till och kör in näsan i var och varannan syrenbuske jag går förbi.
Och de här buskarna! Doften är ljuvlig! Jag har dock inte en susning om vad de heter.
Tulpanerna på Gustav Adolfs torg för någon vecka sedan när de var som allra finast. Vackert som en tavla!
Svarta tulpaner är så coola.
De är ju som finast när de får växa, men jag får erkänna att jag verkligen verkligen uppskattar att ha blommor hemma i en vas också. Dock unnar jag mig det ganska sällan. Det får bli oftare sen när jag vet vart jag ska bo och gör det fint i nya lyan.

De flesta av bilderna har jag lagt upp på Instagram, men jag tänker att kanske inte alla av er som läser bloggen följer mig på Insta, så därför lade jag upp dem här också. Vill ni följa mig där så heter jag flincklouise. Nu blir det strax sängen och sen en massa städ, fix och donande imorgon.

Jag tänkte bland annat upp på vinden och röja runt lite, det kan hända att jag hittar en del kläder då och att jag blir rensningssugen nu när jag snart ska flytta. Så det kan bli en bloppis om ni är sugna på det.

Och så ska jag ha ytterligare en visning av lägenheten. Det är så jäkla surt att visa den för andra när jag själv vill bo kvar, men c’est la vie. Snart vänder det!
Kram på er.

Kolla mer

10 comments

  1. Jo det hade ju löst problemet, men jag har inte träffat hans barn så det går inte. Så jag får hitta eget helt enkelt. Ha en fin dag du också. Kram! ❤️

 1. Det är skönt att prata med proffs och få hjälp att sortera i saker och ting! (även jag gör det just nu).
  Håller tummarna att det ljusnar på bostadsfronten och övriga områden!

 2. Hej Louise! Min nuvarande bostad fick jag tag på via https://www.hyrabostad.se/malmo/

  Skapade en annons där som en privat fastighetsägare fick syn på. Och nu bor jag i mina drömmars lägenhet.

  Håller tummarna stenhårt att du får tag i bostad.

  Kram, Malin

 3. Måste ha missat att du måste flytta igen. Varför får du inte fortsätta hyra nuvarande lght?

  1. Jag bor i andra hand och hon som har den har sagt upp den. Söker också den, men har ingen förtur bara för att jag bor här tyvärr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.