Utnyttjat presentkorten litegrann

Innan jag försvinner in i sovdimman tänkte jag visa vad jag köpte idag. Jag begav mig till Liljeholmens galleria. Eller Liljeholms torg som det egentligen heter. I vilket fall som helst hade jag spetsat in mig på den randiga klänningen för 149:- på Lindex. Så den blev det. Så jag har halva presentkortet kvar. Det ska jag använda om inte förr så v 25 när det kommer in en sak jag vill ha. Visar det imorgon

köpt
Jeans och solisar från Kappahl. Klänning Lindex. Skor stadsmissionen och så rengöring för ögon och naglar- depend som jag köpte på Lindex.

Sedan tog jag en sväng inom Kappahl också där jag letar brallor. De svarta jag vill ha är slut i hela landet förutom i Kalmar. Bah! Och de blå i samma modell vill jag ínte ha. Och de andra jeansen har varit med bootcut eller sådana där fula färgglada. Fula på mig i alla fall då man ser varje cellulit och fläskbula genom dem. Men idag hade jag tur. Där på reastället bland en massa gräsliga kläder hittade jag ETT par jeans. Ett par som såg normala ut alltså. Inget bling, ful blekning, gummiband i midjan eller annat skit de tror tjockisar vill ha. JAG vill då inte det. Nej det här var normala jeans i normal färg och slitning. Lite långa dock men det är ju de flesta i storlek 52. Trots reastället hittade jag ingen röd lapp så de kostade 499:- men med rabattlappen jag fick i lådan hade jag 25%. Så jag tog ett par solglajjor också. Har 27 kr kvar på Kappahl men 150 kvar på Lindex.

maxi
Jag tror den här kostar 399:- och går upp till stl 44 på Gina Tricot
langthall
Lite mörkt i min hytt så jag gick ut och kollade. Inte en käft till som provade som tur var.

Jag smet in en sväng på Gina och testade en långklänning också. Och sedan en snabbis typ två min innan de stängde så sladdade jag in på Stadsmissionen där jag högg ett par söta skit som jag eventuellt kan gå i. Klackarna är inte mördarhöga på något sätt i alla fall.

pumps

undersidan
Söta, inte slitna och kostar 60 kronor. Vi får väl se om jag behåller dem. Har tre dagars öppet köp. Men vore söta som socker till min nya svarta…den från Lindex ni vet…som jag har i grönt också.

Jag har kanske stavat åt helsike nu eftersom jag är svintrött men det ändrar jag imorgon så i fall.  Sov sött mina fina. Puss!

Kolla mer

9 comments

 1. Vilket fynd med skorna, klart du ska behålla dem.
  Är lite sugen på Lindexklänningen… fast jag klär inte så bra i blått.
  Provar den nog iaf.
  Älskar dina cliff hangers om ”vad du ska visa imorgon.” Blir alltid nyfiken 🙂
  Kram

 2. Woooohooooo, härlisch att du fick tag i en klänning.
  Just nu sitter jag bara här och väntar på att det ska bli fint väder så man kan använda den 😛
  kram

  1. Eller hur? Jag har precis kladdat på med bus på benen och hoppas på ett jämnare resultat den här gången. Blir det bra kan jag visa upp dem i den randig tänkte jag 🙂 Kram

 3. Vilka fina skor! Ska du inte behålla dem utan lämnar tillbaka dem så svischar jag iväg till Stadsmissionen på direkten och norpar dem. 😉

  1. Haha, lovar att berätta om jag lämnar tillbaks dem. Har tre dagar på mig så jag övningsgår lite här hemma för att se om de klämmer eller så ngnstans för då lär de inte bli använda.

 4. Tack för att du provar och visar kläderna i bloggen Louise! Jag var in på lindex och provade både den marinblå/vita klänningen och den multifärgade tishan som fanns som tunika med… Konstigt det där med storlekar egentligen, för i tishan tog jag xl och tyckte den blev både för kort o för tajt (då är jag 1.58!) och klänningen var såå fin men jag tyckte tyvärr den markerade magen för mycket… 🙁 Dock blev det två par byxor, vilket jag alltid har så svårt att hitta! Så gärna fler inlägg med byxor är mitt önskemål, hittade tom fler par som jag ville o kunde ha! Om man bara haft lite mer stålar…

  Stor kram o keep up the good work!

 5. Vilka snygga skor. Fynd.
  Klänningen var klädsam på dig. Såg många fina klänningar på Indiska idag. Tack vare dig som jag fick upp ögonen för Indiska. Det blev istället en tunn dunväst fr Kappahl. Tunn så den går att rulla ihop i en liten påse. Den värmer gott till sommarens sena kvällar ute på ön.

  1. Ja de är himla söta, nu ska jag bara se om de funkar att ha på sig nån längre stund också utan blödande nagelband på stortån (den klämmer lite där). Kul att jag fått dig att hitta Indiska, är ju själv väldigt förtjust i deras kläder. En del är för hysteriskt mönstrade men mycket är helbra! Förstår att en väst kan vara go om kvällarna 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.