Två vill-ha-iga klänningar

Godkväll alla. Hoppas ni haft en bra start på veckan? Min har varit helt okej. Jag träffade bland annat min kusin och hennes dotter för lunch idag. Vi tog den där i mitten av Kulturhuset, har glömt vad den heter. Det blev jordärtskocks-soppa med räkor i. SÅ jäkla gott vill jag lova.

Sen blev det en tur på stan där jag provade kläder, och ja jag hittade ganska mycket jag vill ha – främst på H&M faktiskt.

Som den här. Det är mycket blommigt i vår, det har ni nog inte missat. Och jag gillar en del av det, så länge det inte är för småblommigt och mycket. Det mönstret tycker jag inte om. Men den här…ja tack. Finns på vanliga damavdelningen.

Vid kjol med snyggt fall. Med rätt styling blir det inte tantig som blommig KAN bli på en kvinna över 40. Priset är inte heller fel här tycker jag, 299 kronor.

Samma klänning, fast mindre urringad finns även på H&M’s plus avdelning på nätet. Upp till stl 4xl och kostar också 299:-

Tycker man att det blir för mycket bröst kan man ju ha ett linne under, eller den där Sara behån från Twilfit jag tipsat om flera gånger.

Och så testade jag den här marinblå spetsklänningen. Den är i samma modell som den jag köpte förra året, fast då med svart spets och rosa tyg under. Här går allt i blått.

Storlek 46 på H&M kan passa och det kan vara tajt som korvskinn, man går gå efter ögonmått helt enkelt. Den här funkar fint tycker jag och jag skulle gärna bära hem den här i en påse. Kostar 399 kr.

Ni vet att H&M också har såndär återvinning av textiler va? När man lämnar in en påse får man 50 kronor rabatt. Jag tror det är 50 i alla fall, det är det på Lindex. Kappahl har samma system har jag för mig. Så ta med en påse med textil (det behöver inte vara från stället du handlar på, det kan vara vad som helt) och få rabatt.

Puss och kram på er.

Kolla mer

8 comments

  1. Jag är på jakt efter en enkel kortare kappa typ trenchcoat men inte med stora slag och knappar utanpå och bälte. Hittade den perfekta på hm:s hemsida men slut överallt. Har du sett några kortare fina kappor? gillar när den är enkel och helst beige………omöjligt verkar det.

    Blommiga klänningar har jag köpt två stycken. Roligt med lite färger och mönster!

  2. Hej! Den marinblåa klänningen är så fin, har den själv i svart. Men hittar den inte på deras hemsida, en liknande finns fr 799 kr, men det är väl inte den? Mvh, Sara

    1. Hej Sara. Nej det är inte den för 799:-, den här kostar 399:- tror jag det var. Jag hittar inte heller den på hemsidan, så antingen är den slut eller så har de inte lagt upp den än. De brukar lägga in nyheter på torsdagar så kika då. Annars är det nog butik som gäller. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.