Två reaklipp.

Godmorgon rara! Ni har sett att HM har rea va? Jag tycker affärerna har rea året om numera och inte bara till jul och midsommar som det var förr. Inte så att jag klagar alltså, tvärtom 😀 Jag har ju tipsat om långa klänningar förut. En enkel lång sak med jeansjacka och sandaler för vardag, till skinnjacka för tuffare look och med maffiga halsband och snygg klack för en mer klädd look.

Nu kostar den här svarta jag vill ha 99:-, halva priset alltså 😀
Och den här ponchon som finns i puder och vitt också har de också satt ner till halva priset. 99:-. Den vore asacool till slokhatten och en långärmad svart topp under. Vill ha!

Det finns såklart fler saker på rean men det är just de här två jag själv vill ha, har ju visat dem här i bloggen förut dessutom 🙂 En del av sakerna de har satt ner (som skor och sjalar) finns dessutom billigare i butikerna så det kan vara värt att slå ett getöga där om ni har möjlighet. Jag hittade själv en snygg sjal för 30 kronor. Ska visa den sen. Puss

Kolla mer

4 comments

  1. Jag beställde faktiskt den svarta klänningen igår (bäst att passa på innan den tar slut, eller hur?), och har även vågat mig på att beställa en jumpsuit efter att du rekommenderat den här på bloggen och jag dessutom tyckte att den såg så himla snygg ut på dig. Hoppas på samma slutresultat på mig själv 😉 Väntar med spänning på paket från H&M nu! Tack för bra klädtips!

    1. Marie: Ja med det priset kommer den nog att gå åt. Jag har letat som en tok efter den svarta i affärerna för att prova men hittar icke. Den finns dock i randigt som jag visade här för ett tag sen och den är sååå skön 😀 Men svart är den jag också vill ha.Hoppas att du också kommer gilla jumpsuiten, jag provade min igår kväll igen och jo…jag diggar fortfarande den 😀 Längtar tills jag blir lite brun och ska gå på fest!

  2. Vad tror du – kan man ha en hellång klänning när man är bara 160 lång? Den måste ju kapas, och blir det då snyggt när nedre volangen är kortare…?
    Har dessutom alltid problem med ärmhålen – med min stora byst så blir ärmhålen också för stora, eftersom jag måste gå upp i storlek, och då fladdrar det plus att behån syns på ett osnyggt sätt. Är det ok att ha det så, eller ska jag undvika ärmlöst?

    1. Annika: Jag är inte heller så reslig, 165, men det skiter jag i. Vill jag ha långt så har jag det och jag ser inte varför man inte ska kunna ha det som kort. Jag vet inte om den måste kapas men om den behöver det och inte ser ut som från början så tar jag alltid till knepet ” jo men den SKA vara så”. Det vet ju inte folk om nu någon skulle få för sig att tänka över det. Vilket de inte gör. Har du en svart bh under så lär det inte vara några problem. Jag skiter i konventioner och provar precis det jag vill. Om jag sen själv inte tycker att jag passar i det så hoppar jag såklart men om JAG gillar det så orkar jag inte bry mig så mycket om vad resten av världen tycker. Vill du ha en lång klänning ska du ha det! 😀 Och gillar du ärmlöst ska du ha det om du själv känner dig okej. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.