Två fina ringar

Godkväll små mystomtar. Hoppas ni haft en bra dag och att kvällen är skön. Själv är jag gaaaalet trött, kan inte begripa vad det är med mig. Nu ska jag snart göra mig en kopp the och poppa en bunke popcorn(spis-popcorn ska det vara!) och sen parkera mig framför tv’n en stund. Måste ju heja på Figge.

Nu till något annat, biljouterier. Jag kikar just nu efter en silvrig ring som inte är alltför dyr. Jag har förvisso flera silverringar från förr jag tänkt ta fram och putsa upp men jag vill ha en ny också. Många har dock en massa glittriga stenar och det vill jag icke ha. Glitter gillar jag på hösten och vintern men nu har jag tröttnat på det. Två favoriter jag hittat är de här.

Den här kommer från Lindex. Kostar typ en femtiolapp. Tycker den är snyggsnygg.
Fint mönster på sidorna dessutom.
Visst är det lite nervöst att prova ringar i affärer? Jag har fastnat några gånger och i panik slitit med följd att den såklart sitter ännu hårdare. Därför har jag inte vågat peta ner den ordentligt, hehe. Den här kommer från Kappahl.

Kolla mer

5 comments

    1. Ja jag är sugen på den turkosa, så snygg. En del billiga ringar ser ju just billiga ut men den här gör inte det tycker jag. Funkar till både jeans och klänning dessutom. Kram och ha en skön kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.