Två blusar från XLNT

I helgen var jag inom Kappahl en sväng och kollade om jag hittade något jag gillar. En del fanns det ju faktiskt. Tyvärr blev bilderna väldigt suddiga. De var dessutom gulaktiga och konstiga. Både de här och andra jag tog på Indiska. Jag vet inte vad som hände med mobilkameran. Tur jag har en ny mobil som jag ska ta och börja använda redan idag. Att jag inte gjort det redan är bara för att jag inte blivit färdig att lägga över allt från gamla till den nya. Men det är dags nu.  Suddigt som sagt men här provar jag en kortärmd svart blus. Kortärmade blusar är väl oftast inte min favorit men så här gillar jag den här. Jag provade ett par byxor också till men de satt inte bra i den storleken jag tog så jag ska göra om det i en annan butik, med fler storlekar 🙂 Men blusen är bra. Från XLNT. Pris 299:-
Sådana här blusar brukar jag tycka är för tantiga men jag gillar den här ändå. Det är nog färgerna och mönstret. Plus att den är skön. Också XLNT.

Återigen, sorry för kassa bilder men jag såg inte det förrän jag kom hem.

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.