Tunna härliga plagg och ursöta juveler

Godmorgon raringar! Alltså, jag hatar verkligen sommartid! Man kan tycka att en timme hit eller dit inte bör göra så stor skillnad, men det gör det för mig. Jag har varit så gräsligt trött den här veckan och inte riktigt fattat varför. Nog för att det blev fest i helgen men det sitter ju inte i så många dagar. Inte för mig i alla fall. Men så kom jag på det, att det är den där jävla timmen man skulle mixtra med som gör mig zombietrött. Inte på dåligt humör dock, men trött.

Oh well, en kul sak igår var att jag träffade en av mina fina läsare – Linda. Och i onsdags träffade jag en annan tjej som också köpte från min bloppis. Det är så kul att träffa er! Och lite läskigt, haha. För jag vet ju inte vem jag ska träffa så jag står där och glor på folk för att se om det är någon som reagerar på mitt stirrande 😉 Men det brukar lösa sig snabbt.

Efter vårt lilla möte traskade jag en runda på stan. Dels har både Lindex, Indiska och Kappahl halva reapriset nu. Men jag hittade inget där. Det var inget jag skulle ha heller så det var bra. Däremot hittade jag flera saker till ordinarie priser jag ville ha.

Den här långa klänningen är verkligen superskön. Jag ser mig i den på en semesterort någonstans. Sandaler på fötterna och guldringar i öronen. Ni märker att jag vill åka iväg till värmen va? 😉 LÄNK klänning.

Ja det är blommigt som gäller i år. Och jag själv föredrar då stora blommor. Småblommig kan jag inte riktigt med, det känns för tantigt på mig. Men här är det ju inga problemos med det. Omlotten går att dra lite i så den som är av det kyskare slaget kan dra igen över tuttarna och vi som tycker det är snyggt med urringat kan ha det så.

Tjusigt va? Inga fancy schmancy bilder i motljus här inte 😉 Brallorna vid knäna som för det mesta. Men här ville jag mest bara visa att klänningen inte släpar i golvet trots att jag har xl och är 166 cm hög. Bra så man slipper lägga upp för det gör jag aldrig ändå hur mycket jag än inbillar mig att jag kommer att göra det…

Kimonos hänger med även den här våren. Jag gillar stilen med jeans och kimono. Snyggt även till klänning. LÄNK kimono.

Vida ärmar som synes. Och ja jag hade valt ett blått eller vitt linne under men det här i beige hängde närmast så jag tog det. Ni får kisa lite så ser det vitt ut 😉

Och så de här ljuvligt söta örhängena. Stenen i mitten är typ ”månskensvit” som tjejen i kassan sa när hon också kollade in och gillade dem. Lite skimrande sådär.

Närbild på de fina. Bra pris med 79 kronor. LÄNK örhängen.

Ha en fin sista mars nu vänner.
Puss & kram

Kolla mer

5 comments

 1. Jag bara älskar den svarta klänningen med blommor!
  Underbart sommarfin, härliga färger, urläcker!!

 2. Du klär verkligen bra i allt! Kimonon gillade jag skarpt.

  Får du någon semester i sommar? Kommer inte ihåg om det var fast jobb eller tillfälligt du har… Trivs du förresten?

  Trevlig helg och TACK för en härlig (och ärlig!) blogg.

 3. Var väldigt trevligt att träffa dig irl, och kläderna passade toppen 🙂 dock var byxorna lite korta på mig men det blev ganska chick iaf.
  Kram Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.