Tunika och kofta till jeans och till klänning

Jag hade egentligen tänkt dela upp kläderna jag testade på Indisk i fler inlägg än tre men äh, jag skeppar ut några till nu. Några plagg som jag verkligen verkligen vill ha.

IMG_4205.JPG

Den här tunna rostunikan är så jäkla snygg. Jag testade både den till jeans som här, samt till en klänning. Den lär piffa upp vilket plagg som helst fakiskt. Den här ska få flytta hem till casa de Flinck må ni tro.

IMG_4204.JPG Jag vet att många ogillar att vara barärmad, speciellt på vintern men man vill ändå ha något festligt. Det finns såklart långärmade klänningar, men om man fastnar för något med kort eller ingen ärm alls kan den här koftan med paljetter vara snygg att dölja armarna med. Eller som här där jag glammade till jeans och linne med ett snyggt halsband och paljettjoftan. Länk till halsbandet här. Priset är 149:-

IMG_4211.JPG

IMG_4212.JPG Har jag en snygg tunika eller kofta tycker jag det blir bra med en ganska enkel klänning under som inte tar över. Som en tajt trikåklänning med spetskant. Den här gillar jag. Jag hade inte valt att ha bara den men under tunika eller så blir den kanon med spetsdetaljerna.

IMG_4213.JPG

IMG_4214.JPG Så här blev det med rostunikan och svarta klänningen. Ett snyggt halsband eller örhängen och armband blir pricken över iet.

IMG_4217.JPG

IMG_4216.JPG Trikåklänningen funkar lika bra med paljettkoftan tycker jag. Halsbandet här är också en nyhet. jag minns inte vad det kostar och på hemsidan har det blivit ngt fel så det står 0 kr. Har ni tur får ni kanske det gratis 😉 haha. Länk här

IMG_4231-1.JPG Länk till rostunikan har ni här. Priset är 299:-

IMG_4234.JPG Gillar du paljettkoftan så är länken…tadaa..här! Priset för paljettkoftan Nicola är 399:-

IMG_4235.JPG Så här ser trikåklänningen ut på en bättre bild. Länken också såklart.

Nu ska jag titta klart på dessertmästarna och göra mig en kopp av mitt nyinköpta te. Grönt te med smak citronmacarons. Det låter i alla fall riktigt gott.

Ha en fin kväll alla fina. Puss

Kolla mer

7 comments

  1. Både snyggt och användbart 🙂

    Det kommer att bli förödande för din plånbok sen när du når din målvikt. 😀 haha

  2. Koftan och tunikan såg ut att passa bäst till byxor. Gillar den stilen som du skriver om – glammit + jeans. Jag har speciella ”finjeans” som jag bara har med festliga toppar och smycken tex.

  3. Många fina klänningar de har på Indiska, får nog gå in där gör inte ddet ofta. Jag undrar över halsbandet du har på första bilden, det med silverbollen? så snyggt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.