Tunika från Saint Tropez

Godmorgon vänner! Lördag idag och jag hoppas det kommer bli en bra sådan. Min fredag var ganska pissig rent ut sagt. Förutom då min moster kom på oväntat besök. Väldigt oväntat eftersom hon bor i skåne så hon var inte direkt den jag trodde skulle komma och knacka på min dörr med en bakelse i handen 🙂 Det uppskattades, mycket! Alltså, inte bakelsen (jo den också) då utan släktbesök. Jag saknar dem. De som säger att släkten är värst vet jag inte riktigt vad de menar för jag tycker om mina släktingar.

Och som en kass övergång a la melodikrysset (som jag för övrigt gillar att lösa) hoppar jag nu till något annat jag gillar-kläder. Tunikor är ju inte riktigt min grej men ibland så…Jag beställde en tunika från Saint Tropez via Campadre som jag använder titt som tätt. Därför kikade jag in i butiken Companys i Bromma blocks när vi var där igår. Jag såg att de hade en skylt med det märket så jag svängde in och provade lite. Bland annat en skrynkel-tunika som är riktigt skön. Den finns bara upp till storlek large men det räcker gott och väl. Hade jag inte irriterat ihjäl mig på ett larm som tjöt oavbrutet hade jag nog gått ut och hämtat en medium också. Nu tog jag L, konstaterade att jag gärna skulle köpa den och rusade sen ut för att komma ifrån tjutandet(trasig larmbåge) som höll på att ge mig tinnitus.

Ibland vill man bara ha ngt pösigt på sig, då passar den här bra.
Den sitter inte åt någonstans och har som synes trekvartsärm. Kostar 399:-
Vill man inte ha svart så finns det många andra färger att välja mellan. Jag såg att de har rött också på nätet.

Om du inte har en butik med Saint Tropez i närheten så finns de även online.

Kolla mer

9 comments

  1. Karin: ja det är lite mycket tyg i den så medium hade nog varit bättre 🙂 Man ska skita i vad som står i nacklappen och gå på känslan av hur den sitter på. Oavsett om man får gå upp eller ner i storlek. De flesta tjejer är tyvärr så himla rädda för att gå upp i storlek men överlyckliga om man kan ta mindre än vad man brukar. Trots att kroppen är densamma. Knasigt 🙂

 1. Louise,
  Vill du sälja din Large, så är jag spekulant:) !!
  Finns nämligen inte i den storleken på nätet:)

  Så snygg! Undrar hur den röda är, tomteröd eller ljusare men åt det orange hållet..

  KRAM

  1. Natalie: det hade du gärna fått om jag hade köpt den men jag provade bara tyvärr. Kanske du kan få tips om återförsäljare i närheten via hemsidan? Eller ringa till butiken Companys i Bromma blocks. Jag tror att den röda är typ tomteröd. Inte HM-röd som ju ofta är mer röd-orange. Kram

 2. Jag måste läst mellan raderna o fick för mig att du köpte den. jaja synd blev såå sugen på den…

  Tack tack
  Kram

  1. Natalie: det kunde säkert läsas så, sorry. En del av kläderna jag provar köper jag, men de flesta testar jag bara för jag har icke råd att köpa allt 🙂
   Hoppas du får tag i en tunika. De har kampanj ibland på Campadre så håll utkik där också, det gör jag själv eftersom jag älskar tunikan jag köpte därifrån i somras. Bra storlekar och skön passform.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.