Tuff topp och blommig blåsa

Det senaste halvåret har jag ofta kört med samma basklädsel -blå eller svarta jeans och ett långt linne. Det kan tyckas lite tråkigt men jag trivs så bra i det och så varierar man med tröjor, blusar, kavajer och smycken. Jag vet att en del tycker att kavaj känns för strikt och kofta kan kanske kännas lite för snällt i vissa lägen. Men man vill ju ändå inte gå barärmad på kontoret, hemmafesten eller när man sitter och fikar. Ja ni fattar. Så när jag hittade en tunn långärmad trikåtopp på Indiska provade jag den. Då hade jag inte sett dragkedjorna på ärmarna. När jag upptäckte dem så blev jag fast! Den här ska jag ha!

Jag blev lite Ranelidfärgad i ansiktet här men skit i det, det är koftkavajen ni ska kolla på.

 

Se så glad jag blev när jag hittade denna till det facila priset av 199:- Går upp till xl.

 

Jag provade till en ärmlös svart glitterklänning också. Jodå, funkar fint (bortse från magputet tack)

 

Ännu fler egobilder 😉 Jag provade den där klänningsmodellen som är så skön. Nu har den kommit i ytterligare ett mönster. Jag gillar den här för färgerna gör mig glad.Det som ser mörkorange ut är snarare ljusrött i verkligheten. Har för mig att den kostar 199:- Eller kanske 249:-

 

Här ser man nog färgerna lite tydligare. En svart eller annan enfärgad sjal om halsen lugnar det jätteblommiga intrycket om man tycker det blir lite väl bra.

Jag försöker hitta prisuppgifter men ibland glömmer jag och tyvärr har inte Indiskas webshop kommit igång än så det är svårt att hitta bland utbudet på hemsidan. Dock kan man hitta mycket inspiration i deras blogg där de även brukar ha prisuppgifter. Ett tips bara för Indiskaälskarna 🙂

Ha en fin kväll raringar. Nu ska denna skicka iväg en hög med jobbansökningar. Håll tummarna. Puss /Louise

Kolla mer

4 comments

  1. Vilken snygg väska du lagt upp! En fråga bara: har den något långt band så den går att hänga tvärsöver kroppen, och hur stor är den ca?

    1. Nej det ingår ingen tvärsöver men det löste jag själv genom att låna från en annan väska. Funkade fint för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.