Trötter här.

Gnägg vad trött jag är! Det får bli bilder och sådant imorgon. Jeansen är för små tyvärr. Nog för att jag vill gå ner i vikt och komma i dem men jag köper inte fler komma-i-jeans för det är bara dumt. Jag funderar på att beställa ett par andra istället för de här. Men nu ska jag strax lägga mig, att få oväntat besök mitt i natten tar på krafterna. En tjejkompis dök upp i natt för sovplats vid tvåtiden så det är inte så spännande som det kan låta.

Faaan, nu började grannarna dunka på med musik igen, sova blir svår eftersom deras stereo står typ på andra sidan av min kudde. Fy så irriterad jag är nu. Trött och irriterad.

Hoppas ni haft en fin dag iaf rarisar. och tack för alla komplimanger angående den krämfärgade spetsklänning. Tror ni jag blir mer sugen på att köpa nu eller? 😉  Puss, kram och sov gott.

Kolla mer

2 comments

    1. goldheart: vågar inte banka i väggen, jag har jättegoa grannar så jag vill egentligen inte klaga men igår var jag bara sååå trött. Sådär ont-i-kroppen trött så jag ville bara sova. Men de gick ut vid halv elva så allt löste sig till det bästa. Ha en fin dag du med. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.