Trött som en gammal get

God eftermiddag kära läsare

Idag skulle jag ha gjort så många saker redan hade jag tänkt. Men jag orkar bara inte. Tröttheten dunkar i hela kroppen. Jag har känt mig trött och haft feber samt hostat som en tok sedan strax efter jul. Läkaren lyssnade på lungorna och tog snabbsänkan. Inget fel där inte. Då känns det lite som hitte-på-sjuka. Alltså, hostan går ju inte direkt att hitta på men det där andra. Men igår fick jag nya provsvar och det är tydligen någon Mycoplasma infektion. En elak jävla bakterie som kan hålla på såhär länge. Så nu har jag fått medicin och tänker bli frisk som en nötkärna. Fast det tar väl några dagar innan den verkar kan jag tänka. Penicillinet jag fick först kan jag kasta åt hönsen för den biter inte på det här. Som tur är blir jag lite piggare framåt eftermiddagen så nu ska jag ta itu med måsten och sen blogga om något roligare. Vad sägs om det? Kram så länge!

Kolla mer

3 comments

  1. Nej men attans, en del bakterier kan vara så jäkla tjarriga att de klistrar sig fast vid en… men det är ju toppen om du nu kan äta medicin för exakt det du har, då kommer du snart kunna slå dina stora antal klackar i taket igen 😉
    puss och kram, sys!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.