Trevlig alla hjärtan kära läsare

Hej finingar! Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag.

Imorgon (fredag) kommer fler bilder på klänningen jag har på mig här. Nu vill jag bara lägga mig på spikmattan och sova.

Kram och kärlek till er! ❤️❤️❤️

Kolla mer

3 comments

  1. Förstår om det inte är roligaste dagen som singel men vi har aldrig firat den.
    Klänningen verkar ha så fint mönster ser fram emot att se den!

  2. I Finland är alla hjärtans dag vändagen. Så firar jag! 🙂
    Att få blommor på alla hjärtans dag är enligt mig töntigt. Ska man ge något på riktigt så gör man det en annan dag som betyder något för oss och inte för att ”man ska” 😉

  3. Exakt, en vändag där man delar ut kramar.❤️ Kul att någon annan från Finland hittat hit Kul Louise att du börjar trivas i Malmö. Fin klänning som du såg smal ut i, det där omlott passar dig. Kan du tipsa om några baddräkter sådär inför sportlovet när äventyrsbad står på programmet?
    P.S Fast jag har följt dig länge minns jag inte om du har skrivit om fibromyalgi, var de så att de hade funderingar om att du hade det? Jag hoppas ju verkligen inte, lipödem räcker gott väl till! Har du ständigt värk med det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.