Trendiga blommor på kläder och accessoarer

Inlägget innehåller adlinks

Ja det blev ett sent inlägg igen men jag har fixat med tvätt och annat här. 5 maskiner skulle vikas och läggas in i garderober, plus byta lakan i sängen (så jäkla gött att lägga mig sen), diska och lite annat jox innan jag kunde sätta mig med bloggen.

Jag var ju en kortis i city igår och eftersom jag bara hade en stund på mig fick det bli River Island i Gallerian. De har mycket med blommor och hade redan för flera månader sedan. Jag tippade då att det kommer att komma mycket blombroderier och så blev det ju, och jag älskar det. Både på väskor, skor och kläder. Jag hittade massor av saker jag vill ha där, både med och utan blommor. Mest sjuk blev jag över väskan här på sidan och en jättefin svart klänning. Den kostar dock nästan 800:- så jag har inte råd med den. Men jäklar. Visar i nästa inlägg. Men först lite blombehängda saker här.

Jag har ju tidigare skrivit om att jag är trött på det här med cold shoulders, men å andra sidan är jag ju väldigt inne på blombroderier nu så jag testade ändå en topp på River Island. Och ja, jag gillade den. Trots axelhålen 😉 Kostr 499:- LÄNK

Jag har storlek 18 här som enligt deras hemsida motsvarar 44. Men den är mycket större än en vanlig 44 på till exempel H&M för då hade jag inte kunnat ha den. Storlek 18 i toppar från River Island brukar funka. De har även en plus-avdelning så där kan man gå högre upp i storlekarna, dock finns inte dessa kläder i fysiska butiker vad jag vet.

Den här blommiga kavajen var slut i större storlekar så det fanns bara stl 14 kvar men jag testade ändå. Som synes lite liten men 18 hade suttit som en smäck. Riktigt fin tycker jag. LÄNK duster coat.

Och så den här. Ni vet ju om min kärlek för väskor. Jag blev kär i den här. Måste nog ha. Dock har jag redan två rosa. Så jag kommer sälja den ena tänker jag. Det blir en bloppis i veckan med väskor och kläder, hoppas ni har lust att shoppa lite då 🙂

Den har en bred axelrem också, den rosa som sticker upp där. Just nu nedsatt med 200 kr till 449:- LÄNK

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.