Trender som kommer tillbaka igen och igen…

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Som ni förstått så pekar modetrendsnålen mot 90-talet just nu. Trender som vi som är födda på 70 talet och tidigare redan haft och i många fall tröttnat på och svurit att aldrig bära igen. Men mode funkar ju så att man ofta vänjer sig. Det man kanske tycker är skitfult till en början växer så pass att man gör en 180 graders vändning och skaffar en scrunchie, blå mascara eller vad det nu må vara. Annars är det ju ”jag har det jag känner mig fin i och trivs med” som gäller anser jag

Djurmönster har vi ju sett komma och gå under åren, men den här gången har det hållit i sig ganska länge. Det är ormar, zebror, tigrar och leoparder som får stå modell.

Förståsigpåarna spår gult som vårens stora trend, men det har de å andra sidan sagt i cirka fem år. Så någon gång måste det väl slå in. Kanske 2019? Jag är dock lite tveksam för gult är en svår färg att bära upp för oss som har typiskt skandinaviska färger. Vi får la se helt enkelt.

Leopardtrenden håller i sig, och den härtoppen är riktigt jäkla skön. Den är tunn, mjuk och passar till både jeans och svarta brallor Har 48/50 på mig. Länk leopardtopp
Omlott upptill och släpper ut under bysten så den passar de flesta kroppsformer. Jag är päronformad och mamma äpple och den funkar på båda.
Sedan har vi den här svarta tunnstickade tröjan med snörning på ärmarna. Jag skulle nog valt en storlek större än jag har här(46/48) men orkade inte leta vidare (finns både på nätet och på Familyhouse i Osby som har en del Cellbesplagg) 🙂 Riktigt skön att ha på sig. Finns även i rosa. Länk tröja.
Jag var lite rädd att jag skulle känna mig som en övervintrad rockbrud från 1991 med snörningen på ärmarna. Jag har liksom haft den trenden både en och flera gånger, så jag var tveksam. Men faktiskt, jag kände mig inte som en mossig relik i den här.
Vill man inte gå all in med klänning, byxor eller topp i leopard så kan man ju köra på accessoarer som det här halsbandet. Snyggt till en helsvart klänning. Finns på H&M och kostar 99 kr.
Det här armbandet hittar man på Kappahl. Och hos mig. Kostar 80 kronor.
Jag är bra sugen på den här från H&M också. En tidlös svart klänning. Funkar alltid. Kostar 299 kr och finns upp till stl 50.

Det var dagens tips i klädväg. Kram på er raringar

Kolla mer

10 comments

  1. Åh jag gillar verkligen den modellen som leopardblusen har. Du jag inget tips på den modellen men utan djurmönster? Jag är allergisk mot djurmöster och tänker mest på Kåta-Gun haha!

  2. Du inspirerar så mycket! Har gett mig massor med tips som jag köpt. Undrar om du prövat kläder från Zizzi och vad du i så fall tycker om dem. Har hört lite si och så om deras kvaliteter…

    1. Hej! Men vad kul att jag kan inspirera, det gör mig så otroligt glad att höra ska du veta. Såna här kommentarer gör att det är kul att fortsätta så puss på dig <3 Jag har provat från Zizzi när de hade på Åhléns city i Stockholm. Det jag gillade mest var deras jeans som liksom ser ut som helt vanliga, otantiga jeans. Nu var det dock ett tag sedan jag provade då de stängde avdelningen på Åhléns, och sen dess har jag liksom ingen koll på Zizzi längre.

  3. Jag är ju ingen Cellbes-handlare egentligen, blir inte jätteinspirerad när jag kikar in i deras web-shop. Men du lyckas alltid bära upp deras kläder på ett sätt att kläderna så mycket bättre ut, hoppas Cellbes värdesätter vilken fin ambassadör du är. Superfin i leopardtoppen, mycket klädsamt:)

    1. Hej snälla Carina. Jag förstår hur du känner, jag tycker likadant om en del webbshoppar. Dvs att styling och sådär inte alls passar mig och då blir det att man int orkar leta. Men jag är glad att du gillar hur jag bär upp och stylar deras plagg. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.