Tre svarta toppar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina! Jag lade ju upp en topp igår som flera av er gillade modellen på, det vill säga den släpper ut under bysten. Dock är det inte alla som gillar leopardmönster så jag lovade att tipsa om några liknande, fast svarta, toppar. De finns lite överallt men jag valde att ta från Cellbes. Jag har ju som ni vet ett samarbete med dem och jag är glad att både jag och flera av er hittat deras sida.

För ja, jag vet att en del har en del fördomar och det har jag också haft. Samma sak med andra postorderföretag där jag inte riktigt gillar stylingen. Då gäller det att se bortom det. Och det hoppas jag att ni kan göra med mig. För en himla bra sak med dem är att de har plagg som går långt upp i storlekarna, och det är en knepig sak att finna tyvärr.

Jag tog några bilder här hemma hos mamma och pappa, men tyvärr blev de ganska suddiga. Det är anledningen till provhyttsbilderna. Men jag tänkte att jag testar hemma efter kritik från några läsare som tydligen retar sig väldigt på att jag liksom ”korstestar”. Allt jag fick hem den här gången satt som en smäck och jag lovar att visa er mer sen.

Lite hum får ni i alla fall om den här svarta toppen. Mamma och pappa tyckte att den var väldigt fin på. Lite tajtare nertill än leopardtoppen. Länk svart topp.
Man ser inte det riktigt här, men toppen har ett fastsytt skärp med en plastring som dekoration.

Här har ni den. Den ser nästan vinröd ut här, men är alltså svart.
Gillar man spets är det här en annan variant som släpper under bysten. Länk spetstopp.
Och här är en tredje på samma tema. Den här vill jag själv testa. Enkel men fin ändå.
Länk topp med knytband.

Imorgon (onsdag) drar jag ner till Malmö igen efter några dagar i Osby. Jag tänkte lägga upp några bilder på mitt hem för er som är nyfikna. Allt är inte klart än för jag har inte haft råd att köpa det jag vill ha, men det kommer. Men några bilder kanske kan vara kul ändå tänker jag.

Kram och nattinatt (kockan är snart 23 när jag skriver) från denna här.

Kolla mer

4 comments

  1. Finfina toppar!
    Ser fram emot att få en glimt av ditt nya boende (i Malmö). Hur går det på jobbfronten? Hoppas det också löser sig

  2. Nu blir du inte glad på mig, men gillar och läser din blogg, men dina foton
    Varför lät du inte din mamma fotografera dig, istället för en selfie i spegeln.
    Jag hoppas att det inte är pga du inte vill visa dig i helfigur, bilderna från provrum gör ju också att du ser lite mindre ut, nej våga visa hela dig!!!

    1. Hej Liisa. Om du tror att jag inte vågar visa hela mig och tar bilder i provhytt för att se smalare ut så tar du fel. Jag har lagt upp bilder andra tagit. Till och med film i trosor och bh där jag stod i regnet i somras. Tror du att jag skulle vara med i Nyhetsmorgon och visa mig i helfigur för svenska folket om det är för att jag ville se smal ut? Jisses. Visar du själv hela dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.