Tre somriga toppar

Godmorgon. Har ni kul helgplaner? Jag själv har inte en endaste plan den här helgen faktiskt. Jo, att tvätta tänkte jag. Men det räknas liksom inte. Jag får väl se om det dyker upp något. Enligt vädermänniskorna ska det ju bli fisigt väder så det lär inte bli sol och bad. Och kanske inte så avklätt heller. Men jag tänkte ändå tipsa om några linnen. Man kan ju alltid ha något över 🙂
Det här köpte jag i torsdags. Svart men ändå lite somrigt med de broderade blommorna. Finns på Lindex och jag har xl i det.

Kostar 199 kr.

Den här toppen köpte jag på HM’s rea igår. 75 kr. Även jeansen är från HM, fast HM+, 199:- kostar de

Jeans eller svarta brallor. Funkar till fint och vardags tänker jag.

Och ett sött virkat linne från Indiska. Jag har för mig att jag sett det här på deras hemsida men just nu är jag antingen tillfälligt blind eller så är det slut.

Jag har för mig att det kostar 399:-. Eller om det kanske till och med var 499:- ?Lite för dyr för mig kände jag, så den här blir det inte för moi. Jag minns i alla fall att jag har xl på mig som allt från Indiska.

Det var det för nu. Kram och ha en fin förmiddag.

Kolla mer

1 comment

  1. Det blommiga linnet ska jag gå ut och leta rätt på! Tycker Lindex lilla ”kollektion” med svarta plagg med lite ryskinspirerade blommönster är väldigt snyggt. Särskilt nu på högsommaren. Tack för tipset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.