Tre säkra vårtecken

Hej på er! Njuter ni av våren idag? Jag blev lite besviken i morse när jag vaknade upp till en helt gråmulen värld med 6 grader. Vart fanns solen och den utlovande värmen? Va va va? Men så var jag ute en liten sväng och under tiden hann det bli lie finare. Hur det är just nu vet jag inte för vid tio i ett hade jag duschat och var ändå snortrött( ni vet, feber och den skiten…den är där den är) så jag bestämde mig för en timme på spikmattan. Jag ställde klockan men den där förrädiska snoozen gjorde att jag sov till tio i fyra istället. Hoppsan hejsan. Men jag tänker att okej, jag behöver väl det då.

Men nu var det ju vår jag pratade om. Vårtecken. Och att vilja fräscha till sig själv är ju ett klassisk sådant. Fixa frippan och få lite färg i ansiktet. Känns det igen? Sagt och gjort så var jag igår kväll nere hos frisören runt hörnet för att bli av med mina slitna toppar. Det tog bara 25 min inklusive tvätt och fön så jag vet inte hur noggrann hon var men jag hoppas att hon var det. Jag var i alla fall nöjd efteråt.

   Jag sa att jag vill absolut inte se snäll ut. En slät frisyr med inåtfönade toppar må vara fint på andra men jag vill ha en rockigare twist på mitt hår. Och det tycker jag att jag fick. Nu ska jag testa att styla själv och se hur det känns då.

Vårtecken nummer två. Nya vita Converse.

Jag har för mig att jag skrivit om det förut. Att jag inte är en märkessnobb men vissa saker vill jag ha originalet i. Som Converse. Jag har några andra också med mönster som inte är Converse men just de enfärgade, och helst de vita då, vill jag ha riktiga. Fånigt kanske men så är det. Så nu har jag ett par nya som en kompis köpte åt mig när han var i Usa. Tack P för att du släpade dem runt halva jordklotet åt mig 😀

Vårtecken nr 3.

Och så det här med färg på kropp och i ansiktet. Det tar ju lite tid att få riktig solbränna och en del vill inte alls vara i solens skadliga strålar så då kan man ta brun utan sol. Det gjorde jag. Jag vaknade upp såhär igår morse. Visst ser det jämnt och fint ut? Riktigt sexigt. På andra låret såg det ut som ett v. Jag vet inte hur jag lyckades men det gjorde jag. Jag har försökt ”laga” den där skarven och det blev ganska mycket bättre. Men en tips, ha inte så jäkla bråttom när ni smörjer in er. Då kan det bli en tjusig överraskning efteråt.

Nu ska jag fräscha till mig och ge mig ut en sväng för luft. Det känns som om jag håller på att brinna upp just nu. Så en ipren och luft gör nog susen. Orkar jag ska jag ta mig in till city och ta en titt på klänningar. Vår gör ju en sugen på en ny liten blåsa 😀

♥♥♥ Puss på er! ♥♥♥

Kolla mer

6 comments

  1. Hoppas iprenen gjorde nytta. Jag tycker det är svårt att få det jämnt med brun utan sol kräm. Vilket märke använder du?

  2. Hej, jag tänkte bara säga att nästan vad jag än bildgooglar på i klädväg så dyker du upp! Har nästan börjat bli som en kvalitetsstämpel för att det jag googlar efter är en bra idé haha 🙂 och varje gång tänker jag på att jag du har väldigt fint hår. Kram

    1. Haha, ja jag har själv sett hur jag dyker upp i alla möjliga och omöjliga sammanhang när jag bildgooglar något. Typ från skosnören till soffbord och balklänningar, jag finns med på det mesta. Men kul att att du ser det som något positivt och inte bara, näää inte HON igen! 😉
      Tack för hårkomplimangen. Kram!

    1. Tack gumman. Ja jag drar mig också i det längsta. Tills det blir i stort sett omöjligt att styla. Men så skönt när man fått det fixat. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.